Ergin Ataman: İnşallah Darısı Fenerbahçe'nin Başına!

Silencio

Kayıtlı Üye
Galatasaray Odeabank Eurocup final serisi rövanş maçında Strasbourg'u 78-67 yenerek şampiyon oldu!

Eurocup'da şampiyon olan Galatasaray Basketbol Takımı'nın Başantrenörü Ergin Ataman, şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

5015484.jpg

"İnşallah darısı Fenerbahçe'nin başına"

Ergin Ataman, "Bizi Euroleague'e almayıp Eurocup'a gönderdiler. Ama biz Eurocup'ı kazanarak Euroleague'i hak ettiğimizi gösterdik. Galatasaray'a armağan olsun. Oyuncularımla gurur duyuyorum, taraftarımızla gurur duyuyorum İnşallah darısı Fenerbahçe'nin başına!" dedi.

"Hepimiz bu kulübün tarihine geçtik"

Soyunma odasında oyunculara konuşan Ergin Ataman, "Bu kupa kulüp tarihine geçecek. Hepimiz bu kulübün tarihine geçtik. 100 yıllık bir kulüpten bahsediyoruz. Basketbolda ilk kupayı getiren sizlersiniz. Bundan sonra daha da büyük işler yapacağız. Bundan sonra daha büyük işler yapacağız inşallah, Kulübün tarihinde çok önemli bir yer aldık. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri