Erdoğan'ın vekillik teklifini reddetti !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kararını açıkladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yaptığı basın toplantısında milletvekili aday adayı olmamaya karar verdiğini söyledi. Başkan Özhaseki, belediye meclis salonunda ilçe belediye başkanları, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulları, Gençlik ve Kadın Kolları yöneticilerine hitap etti.

Milletvekili aday adaylığı söz konusu olunca anket yaptırdığını anlatırken Özhaseki, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığımız görüşmede Kayseri'de 3 yıl daha belediye başkanlığına devam etmek istediğimi söylediğimde çok şaşırdı. Kendisinden izin isteyerek Kayseri halkına yerel yönetimde hizmet etmek, başlattığım büyük projeleri tamamlamak istediğimi söyledim. Bana bugün düşünüp, kararı son kez vermemi istedi. Ancak, kendisine bugün görevime devam etmek istediğimi belirterek, izin istedim" dedi.

Özhaseki, sözlerinin sonunda "Benden dualarımızı esirgemeyin. Kayseri'ye hizmete yerel yönetici olarak, belediye başkanı olarak devam ediyorum. Aranızdan kopamadım" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri