Erdoğan: Açılımdan geri adım atmak yok

“Açılım terörü azdırdı' şeklinde terör örgütünün ağzıyla konuşanlar, soruyorum size: 26 yılda bu ülke teröre yaklaşık 7 bin şehit verdi. Açılım mı vardı o zaman? Proje mi vardı? Hayır. Boyun eğmeyeceğiz. 'İhanet projesi' diyerek açılım sürecine karşı çıkanlar, bu süreci sabote etmek için ellerinden gelen provokasyonu yapanlar, demokratikleşmeyi de terörle mücadeleyi de sabote etmiş oluyorlar.

* 'Kapılar yüzümüze kapansa da çıkar hesapları devreye girse de ülkenin meseleleri değil, günlük politik çıkarları öne çıksa da biz bu süreci başlatacağız' dedik ve şu anda bu süreci başlattık. Bazı partiler şehitler üzerinden istismar siyasetini sürdürse de, süreci tahrik etse de yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Teröre, sabotajlara, provokasyonlara, tahriklere rağmen demokrasiden taviz vermeyeceğiz. Milli birlik ve kardeşlik çalışmalarından vazgeçmeyeceğiz, geri adım atmayacağız, yolumuzdan dönmeyeceğiz.

Muhalefete çağrı

CHP, MHP ve BDP'ye, Parlamento dışında olanlara da sesleniyorum. Hiçbir şey için geç değil. Gelin, bu sürece destek verin; milli birlik ve kardeşlik projesine katkı sağlayın.

Erken seçim lüks

Muhalefetin, erken seçim çağrılarına, “Erken seçim yapacak kadar acze düşen bir iktidar yoktur” diyerek olumsuz yanıt veren Erdoğan, “Ak Parti iktidarının erken seçim gibi bir lüksü olmadığını” söyledi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri