Deniz kızı
Bayan Üye
Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, Leyla ile Mecnun ekibinin yeni dizisi Ben de Özledim'i yazdı...
İşte Bende Özledim dizisinden çok özel ayrıntılar:
"Ben de Özledimin başrol oyuncuları Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Onur Ünlü ve Burak Aksak. Yanlış okumadınız, yönetmen Onur Ünlü ve senarist Burak Aksak da oynayacaklar. Dizi, Leyla ile Mecnunun bitişinden sonra bu ana ekibin ne yapacağını bulmaya çalışmasıyla başlayacak. Herkes kendi adıyla kendisini oynayacak. Bu açıdan İşler Güçlere benzetebilirsiniz. Ama İşler Güçlerde ünlü olmaya çalışan üç oyuncu izlemiştik. Şimdi ünlü olan Ali Atay, Serkan Keskin ve Osman Sonantın hayatında yeni açılan sürprizleri izleyeceğiz. Bu arada Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan da konuk oyunculuk yapacak. Leyla The Band bu işin diğer başrolü olacak. Dizi 23 Ekim Çarşamba akşamı Muhteşem Yüzyılın ardından ilk bölümüyle ekrana gelecek. Açıkçası merakla bekliyorum. Bizi çok güldürecek yepyeni bir proje geldiğine de eminim"
ERDAL BAKKAL ÜZECEK
Leyla ile Mecnun dizisinde Erdal Bakkal karakterini canlandıran Cengiz Bozkurt, Ben de Özledim dizisinde konuk oyuncu olarak bir kaç bölümde yer alacak. Bozkurt'un yeni dizisi Erdal Özyağcılar ve Demet Akbağ'ın başrolünde yer aldığı Sevdaluk olacak. Proje için evini dahi Karadeniz'e taşıyan Cengiz Bozkurt, Leyla ile Mecnun ekibi ile kısa bir süre birlikte olacağı için, dizi hayranlarını üzecek. Ancak Bozkurt'un Sevdaluk dizisindeki karakteri de hayranları tarafından büyük merakla bekleniyor...
Televizyongazetesi.com