Erciyesspor başkanını seçti..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'da kulüp başkanlığına Hidayet Aydoğan seçildi.

Aydoğan, Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda yaptığı konuşmada, Kayseri Erciyesspor Kulübü için yeni bir dönem başladığını söyledi.

İş hayatındaki başarısını Kayseri Erciyesspor'da da gösterebilmek için yönetime talip olduğunu belirten Aydoğan, şunları kaydetti:
''Ben ve ekibim, kulübü sorunlarından kurtarıp, şartlar ne olursa olsun, takımı Spor Toto Süper Lig'e taşıyacağız. Takımın şu ana kadar olan performansından memnunum. Aynı azimle daha çok çalışarak, sezon sonunda mutlu sona şampiyon olarak mutlaka ulaşmak istiyorum. Amacım, Kayserili bir ailenin evladı olarak bu şehre en iyi şekilde hizmet etmektir. Takım arkadaşlarıma, ekibime ve taraftarlarımıza güveniyorum. Sizlerin de bana olan güvenini boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağım.''

Tek listenin oylandığı genel kurulda, Hidayet Aydoğan başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda Şadi Büyükkeçeci, Nusret Poyraz, Mehmet Çiftçi, Nurettin Arslan, Ali Süslü, Mehmet Everekli, Hayri Naziksoy, Naşit Doğan, Cuma Polat, Gökhan Çetinsaya, Emre Erciyes, Serkan Elitaş, Coşkun Tatlıoğlu, Kadir Uslu, Mehmet Gezezoğlu, Ali Koç, Selahattin Kılıç, Hacı Bedir, Ömer Uyar ve Kaan Savruk yer aldı.

Eski Başkan Necmettin Apaydın, dün yaptığı açıklamada, bugünkü genel kurulda aday olmayacağını belirtmişti.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri