ashli
Bayan Üye
Malzemeler
* 1/2 Kg. Ekmek hamuru
* 2 Enginar
* 100 gr. dilimlenmiş gravyer peyniri
* 1 limon
* Tuz ve karabiber
* Zeytinyağı
Yapılışı
Enginarları temizleyiniz, sert yerlerini ve tüylerini temizledikten sonra limonlu suya koyunuz. Hamuru açınız enginarların suyunu süzdükten sonra ince dilimlerle kesip açılmış hamurun üzerine kenarlarda iki santim bırakarak yayınız. Üzerini gravyer peyniri ile örtüp, tuz, karabiber ve zeytinyağı koyunuz. Önceden 250 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişiriniz.
* 1/2 Kg. Ekmek hamuru
* 2 Enginar
* 100 gr. dilimlenmiş gravyer peyniri
* 1 limon
* Tuz ve karabiber
* Zeytinyağı
Yapılışı
Enginarları temizleyiniz, sert yerlerini ve tüylerini temizledikten sonra limonlu suya koyunuz. Hamuru açınız enginarların suyunu süzdükten sonra ince dilimlerle kesip açılmış hamurun üzerine kenarlarda iki santim bırakarak yayınız. Üzerini gravyer peyniri ile örtüp, tuz, karabiber ve zeytinyağı koyunuz. Önceden 250 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişiriniz.