Engin isyan etti!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Trabzonspor'un orta saha oyuncularından Engin Baytar, Milli Takım'a isyan etti.

Engin, milli takıma yapılan oyuncu seçimlerde adaletsiz davranıldığına inandığını vurgulayarak, "İstanbul kulüpleri daha çok tutuluyor diyebiliriz, Trabzonspor kulübü daha çok eziliyor. Bunun arkasında bir çok neden olabilir. Milli takıma seçilen futbolcularda bizim arkadaşlarımız. Ancak ben Türkiye'de milli takım için hiçbir zaman adaletli bir seçim yapıldığını düşünmedim. Hiç de böyle olmadı.

Belirli futbolcular seçiliyor. Seçilen futbolculara bakıyorsunuz ya 3 - 4 aydır sakat, ya da uzun zamandır oynamıyor ama yine milli takıma seçiliyor. Böyle haksızlıklar olunca da insan kendi içerisinde bir burukluk yaşıyor. Böyle devam ettiği sürece, haksızlık ve adaletsizlikler olduğu için Türkiye başarısız oluyor. Bu yüzden Türkiye, Dünya kupasına gidemedi" ifadelerini kullandı.

"PUAN KAYIPLARI BİZİ ÜZDÜ"

Engin, son üç maçta kaybettikleri 6 puanın çok üzüntü verici olduğunu da vurgulayarak, "Eğer üç maçı galip bitirmiş olsaydık şampiyonluk şansımız artacaktı. Puan kayıpları bizi çok üzdü. Ligin bitmesine uzun bir süre daha var. Rakiplerimiz puan kaybettiğinde iddiamızın süreceğini düşünüyorum" dedi.

"BENİM EN KÜÇÜK TEPKİM HERKESE BÜYÜK GELİYOR"

Engin, insanların kendisine hep önyargılı baktığını da ifade ederek, "İnsanlar bir kere beni isyankar gibi gördükleri için en ufak bir tepkim bile herkese aşırı büyük geliyor. Ama etraflarına baktıklarında çoğu futbolcunun aynı tepkiyi gösterdiğini görebilirler. Ben belki biraz daha fazla tepki gösteriyorum ama bunu kötü bir niyetle veya hakemleri küçük düşürecek bir düzeyde yapmak istemiyorum.

Saha içerisinde hırsımdan dolayı kendimi fazla tutamıyorum. İnsanların artık en ufak bir konuşmamda, 'Yine mi Engin' demesi beni üzüyor. Herkes istediği gibi düşünebilir, ben saha içerisinde performansımı en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Şu ana kadar da iyi oynadığımı düşünüyorum, inşallah herkesin düşünceleri değişir. Benim de tepkilerimi biraz azaltmam gerekiyor" diye konuştu.

"HER ŞEY BİTTİ DERKEN, ŞENOL HOCAYLA YENİDEN BAŞLADIM"

Şenol Güneş'in kendisine çok ayrı bir güven verdiğini de ifade eden Engin, şöyle konuştu: "Hocamızla birlikte yaptığımız idmanlar beni daha da kuvvetlendirmeye başladı. Artık 90 dakikayı daha rahat çıkartabiliyorum. Her ne kadar ağrım, sızım olsa da yine de 90 dakikayı kaldıracak güce sahip olmaya çalışıyorum. Neredeyse her şey bitti derken, Şenol hoca geldikten sonra benim için her şey yeniden başladı. Yakaladığım bu şansı sürdürüp formayı kimseye vermek istemiyorum."

"GEÇEN HAFTA İĞNELERLE MAÇA ÇIKTIM"

Engin, sakatlığının bulunduğunu ancak oynayacak düzeyde olduğunu da belirterek, "Kasıklarımda bir ağrı var. Geçen hafta idmanlara çıkmadan iğnelerle maça çıktım. Hiçbir maçı kaçırmadan oynamak istediğim için her tedaviyi görüyorum. İdmanlara çıkamadığım zaman salonda çalışıyorum. Trabzonspor için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım" dedi. Engin, 5 numaralı formayı ise eski kaptan Hüseyin Çimşir'in anısına giydiğini söyledi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri