Engin Günaydın'a yeni dizisinde güzel partner!

Deniz kızı

Bayan Üye
84030_2.jpg

ENGİN GÜNAYDIN’A EN GÜZEL PARTNER
Başrolünü Engin Günaydın’ın oynadığı, yurt dışında izlenme rekorları kıran “Monk” adlı dizinin Türk uyarlaması “Galip Derviş” adıyla önümüzdeki günlerde Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. “Galip Derviş” isimli diziyle ekranlara iddialı bir dönüş yapacak olan Engin Günaydın’a dizinin ilk bölümünde Esra Sönmezer konuk oyuncu olarak eşlik edecek. Dizinin ilk bölümünün başrolünü Engin Günaydın ile paylaşan Sönmezer, “Engin beyle oynamak çok keyifliydi, umarım başka projelerde de tekrar bir araya geliriz” dedi. Her bölümde farklı oyuncuların ve hikâyelerin olacağı dizi için Sönmezer, Seyirciyi de ekrana bağlayacak aksiyonu bol müthiş bir yapım geliyor, dizinin ilk bölümünde Engin beye uğurlu geleceğime inanıyorum dedi.

---> Engin Günaydın'a yeni dizisinde güzel partner!

engin gunaydinda kim? :) dedim google amcaya baktim bizim burhan altintop mus :)

tv de hic reklamini gormedim bu dizinin, gerci kanallara bakamiyorum ya babam sagolsun.

Uyumlu bir çift olmuşlar mı emin olamadım. :)

biliyorum, ben,
senin cümlene şaka şeysi diye :D

He :) bana yapilan espiriler acik acik olacak once esprilerden anlamiyorum :) kabilyetim yok hihihihi

Bende saf saf yaziyom :) bide yaziyi yazdigimda gondere basadan isim vardi kalktim teefonu actim aktim yorum duruyo Hala :) bende gondermedim diye tekrar gonderdim hihi

Binnur kaya dahaa ıyı olabılırdı kanımca :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri