'-DamLa
Bayan Üye
Futbolcumuz Engin Baytar bugün (Çarşamba) Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.
Baytar, toplantıda şu görüşlere yer verdi:
“Takımımızın Eskişehirspor’la oynadığı müsabaka sırasında yaşanan talihsiz bir olay nedeniyle gündeme gelmem beni fazlasıyla üzmüş ve rahatsız etmiştir. Gerek karşılaşmanın stresi gerekse de mutlaka atmamız gereken golün bir türlü gelmemesinin verdiği gerginlik oyundan alınmamın ardından bazı kontrolsüz davranışlar sergilememe neden olmuştur.
Ekranlara da yansıyan bu olumsuz görüntülerde kesinlikle bir kişiyi hele de Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’i hedef almam söz konusu değildir. Fakat daha sonra ekranlarda izlediğim bu görüntüleri benim de kendime yakıştıramadığımı itiraf etmeliyim. Her sonuca ve tüm koşullara rağmen soğuk kanlılığımızı korumamız gerekirken maalesef insanın yapısından da kaynaklanan bazı özellikler zaman zaman ön plana çıkıyor. Bu anlamda şahsımı ve takımımı böyle bir konuyla muhatap ettiğim için başta yönetim kurulumuz, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş olmak üzere tüm arkadaşlarımdan, taraftarlarımızdan ve Türk futbol kamuoyundan özür diliyorum. Yaptığım bu hatanın karşılığında verilecek olan her türlü cezaya da saygılıyım. Bir Trabzonlu ve doğuştan Trabzonsporlu olarak bu sezon formasını giydiğim ve her şeyden çok sevdiğim takımımım şampiyon olması için tüm arkadaşlarımızla yoğun bir gayret içerisindeyiz. Bu istek ve hırsımızı bundan böyle daha kontrol edilebilir şekilde yöneterek mutlu sona ulaşmak istiyoruz”
Deneyimli oyuncu Gaziantepspor’la oynanacak müsabakadan 3 puanla ayrılmak istediklerini de sözlerine ekleyerek, “Bu sezon başarılı bir grafiğimiz var. Bu grafiği bundan sonraki maçlarda da devam ettirmek istiyoruz. Amacımız devreyi lider olarak kapatmak” dedi.
Takımın kalitesinin her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek düzeyde olduğunu vurgulayarak, “Eskişehirspor maçı artık geride kaldı. Şimdi önümüzdeki maçı düşünmeye başladık. Sonrasında diğer maçlara bakacağız” diye konuştu.