enDlesS !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşım sen söyleyince hakaret olmuyor da ben söyleyince mi hakaret oluyor ?

Polemik yaratmak için başka zaman gel güzel kardeşim, şimdi senin için beynimi çıkaramam diyorsun.

Ben de çıkarmana gerek yok olup olmadığı fark edilmiyor diyorum.

İkisi de aynı anlama geldiği için ben banlanıyorum sen keyfine bakıyorsun.

Supermod'luğuna mı güveniyosun ?

Hadi bu nicki de banla nasıl olsa yetkin var paşasın sen.

Ama merak etme banlamana gerek yok banlandığım nick dışında nickle girmem buraya.

Onu da açacaksın ya da sana da ceza verilecek.

Biraz erkeklik varsa banlamazsın konuyu adam gibi konuşuruz.

---> enDlesS !

Ben klavye delikanlısı değilim her türlü konuşabilirim. Korkacağım veya arkasına saklanacağım kimseler yok benim, senin gibi.
Süper modluğumla alakası yok Cesaretimin olsaydı forumda anlaşamadıklarımı siler süpürürdüm.
Bdp'yi savunan bir herifsin sen ona rağmen göz yumdum sana sorun çıkarmadım. Ama sen çok gereksiz bir yerde gelip gereksiz bir şekilde ağzımın tadını kaçırdın. Ben o lafı söyledim polemik çıkaracaksan dedim okumasını ve anlamasını bilmiyorsan diyecek bişeyim yoktur.
Bana atar yapma anca forumda yapmış olursun abisi : )

Dediğim gibi kısa süreli atardım ban'ı fakat önceden de banlanmışsın mecburen süresiz oldu : )

İyi akşamlar

---> enDlesS !

bende yazicaktim sohbete diyorum yetkili biri varmi diye...

kac kisi banlandi melih bende dahiil...welat serhatin suresiz olmasini anliyamadim ben...

---> enDlesS !

bende yazicaktim sohbete diyorum yetkili biri varmi diye...

kac kisi banlandi melih bende dahiil...welat serhatin suresiz olmasini anliyamadim ben...

Anlıyorum canım fakat senin konun ile alakası yok bu vatandaş direk benim ismim üzerinden geliyor ben sebebini belirttim konuda da normal de 2-3 gün admine hakaret fakat önceki ban konuları ve uyarılarda olduğu için süresiz : )

---> enDlesS !

Ben klavye delikanlısı değilim her türlü konuşabilirim. Korkacağım veya arkasına saklanacağım kimseler yok benim, senin gibi.
Süper modluğumla alakası yok Cesaretimin olsaydı forumda anlaşamadıklarımı siler süpürürdüm.
Bdp'yi savunan bir herifsin sen ona rağmen göz yumdum sana sorun çıkarmadım. Ama sen çok gereksiz bir yerde gelip gereksiz bir şekilde ağzımın tadını kaçırdın. Ben o lafı söyledim polemik çıkaracaksan dedim okumasını ve anlamasını bilmiyorsan diyecek bişeyim yoktur.
Bana atar yapma anca forumda yapmış olursun abisi : )

Dediğim gibi kısa süreli atardım ban'ı fakat önceden de banlanmışsın mecburen süresiz oldu : )

İyi akşamlar

Önceden ban yiyen bi dahaki ban yiyişinde süresiz ceza alıyorsa örnek veriyorum BraverhearTs ve Yitirilen defalarca banlanmalarına rağmen neden forumdalar hala ?

---> enDlesS !

Anlıyorum canım fakat senin konun ile alakası yok bu vatandaş direk benim ismim üzerinden geliyor ben sebebini belirttim konuda da normal de 2-3 gün admine hakaret fakat önceki ban konuları ve uyarılarda olduğu için süresiz : )

Ben sadece bir defa ban yedim ve uyarı almadım.

---> enDlesS !

Hani o bahsettiğiniz adalet nerede forum gençleri ?

Admin üyeye hakaret eder ceza verilmez.

Üye admine hakaret eder ceza verilir.

Hadi adminlerin öyle bi ayrıcalığı var diyelim.

Pekiiii..

10 defa ban yemiş biri her ban yiyişinde 2 gün ceza alıyorsa ben daha önce 1 defa ban yememe rağmen neden süresiz ceza alıyorum açıklayın bakalım.

Ha diyeceksiniz admine hakaret büyük ceza demek tamam eyvallah ama admine hakaret edip 2 gün ceza alan ve hala forumda dolaşan da var nasıl iş anlamadım :)

---> enDlesS !

welat serhat eminim yazdiklarini butun yonetim gordu..

uye derdini sIkintisini dile getirir; kararda verilir

ha adaletli bir sekildemi??tabikide...

---> enDlesS !

Yarın cevabınızı vereceğim. adaletten bahsetmiş olanlara da gösteriyim yarın adaleti şimdilik kilitliyorum sohbet olmasn diye yarn veriym cevabınızı mobildeym şuan selametle.

---> enDlesS !

evet süreli olsun emrecim bencede...1 hafta mesela...sezende çok banlandı hep süreliydi bir kez banlanıp daha sonra banlandıgında süresiz olması gerekiyorsa bunu bütün üyelere uygulamak gerekir...seni ne kadar sevdigimi bilirsin ama süresiz ban biraz fazla olmuş sanki

---> enDlesS !

1 sezen süresiz banladı semih abi banladı hatta..

2.si kadir öldü diye rica etti banı açıldı..

---> enDlesS !

Şimdi herkes beni haksız görüyor belki ama inanın bu umrumda bile değil.
Ben sadece Özkan ve Semihin dediklerine tabiiyim ve bir de bende yaşça büyüklerin sözünü dinlerim.
Bunu onlarca defa dile getirdim ben eğer S.modluğuma güvendiğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz diye. özkan'ın 2 tıklaması ile banlı bile olabiliyorum. Fakat ben yönetime girerken Semih'e ve Özkan'a söz verdim tartışma çıkarmayıp sadece forum içerisindeki olaylara bakacağıma dair. Bu bağlamda kim olursa olsun sadece forumdaki hareketlerine bakarım ben. Önceden ben de banlanmıştım fakat söz verdim, ban kalkarsa düzeleceğimi falan söyledim ve 1 kuruş vermeden hakkımla aldım yetkimi aldıysam. Sözümde de durduğuma inanıyorum. Aksini düşünen olursa özkan bey ile görüşebilir. Bu böyle biline.

Serhat konusuna gelince.
Anlaşamıyorum kendisi ile ve sevmiyorum da. Madem adaletten bahsediyoruz madem gerçekler ortaya çıksın istiyorsunuz sebebini de yazıyım o zaman.

4927.jpg

+

4457.bmp

Ben bu zihniyetteki hiç bir insanı sevemem + benimseyemem. Seveni de sevemem hatta. Soğurum. Eğer bir insan bu haysiyetsiz köpekleri savunuyorsa ve böyle haince mesajlar verebiliyorsa kimse kusura bakmasın ben böyle insanları sevemem. Normal hayatta karşıma çıkacak olursa parçalarım kaldı ki bu yüzden dövdüğüm insan, camını kırdığım seçim arabası vardır.

Kaldı ki forumda hala at koşturmaya çalışıyorsun buna da lafım yok burası özgür bir forum. Ama siz bana olayı kişisele vurduğumu iddia etmişsiniz. Emin olun kişisele vursaydım çoğu kişinin hesabını banlar, iftira atar, çirkeflik yapardım. Forumda anlaşamadığım insanlar da var elbette fakat bu benim kişisel sorunumdur bunu asla ve asla foruma yansıtmam. Dediğim gibi benim sorunumdur. kaldı ki bu Ülkemin sorunu. Haini savunan da haindir. Bana kalsa... Tabi sizleri bilmem.

Forum açısından bakacak olursak.

Evet üyeler ve yöneticiler arasında ince bir duvar var. Bunun farkında olmak gerek fakat kim olursa olsun gördüğüm de o duvarı ona da yansıtırım yani size birisi bişey dese yetkimin alınması uğruna savunabilirim sizi haklı iseniz. Kaldı ki bunu yaptıklarım da oldu.

Benim kurduğum Cümle ;

Eğer polemik yaratacaksan izninle beynimi çıkarıyım gibisinden bir yorumdur.

Bu yorumu açıklamama gerek duyan varsa açıklayabilirim. Polemik çıkaracaksan sözü " Eğer tartışma çıkaracaksan " anlamındadır. Beynimi çıkarıyım ise onun beyinsiz olduğu anlamına gelmez göreceli bir cümledir. Fakat ;

"
Polemik için beynini çıkarmasan da olur zaten olup olmadığı fark edilmiyor : ) "

Cümlesi ile benimkini kıyaslayacak olursak arasında uçurumlar var. Kabul Albert Einstein kadar olmasakta şükür bizim de var beynimiz. Bunu yargılamak ise kimseye düşmez. Kaldı ki böyle zihniyetteki insanlar : ) Serhat'ın bana karşı bu tarz sürtüşmelerini çeşitli bölümlerden bakıp bulabilirsiniz. Kendisi sevmez beni çok şükür Çünkü ben de bir Kurdum. Ve bende İnşAllah bir Asker olacam. O savunduğu siyasi parti ve beraberinde ki it sürüleri varya ? Her birinin bir tarafına çomak sokanlardan olacam. Bunun farkında. Benim ve milyonlarca TÜRK'ÜN milliyetçi damarı dokunuyor olmalı. İşte bu sözlerimi hakaret olarak algılayabilirsiniz fakat bu zamana kadar hiç duymamışsınızdır ağzımdan forumda : ) Dedim ya Sözüm Söz.

Süresiz kısmına gelecek olursak. Forumda Yitirilen de banlanmış olabilir. Kısa süreli olabilir 370 gün süreli de olabilir bu beni ilgilendirmez. Hiçbir yetkili banlayan kişinin hakkına girip ban'ı nı kaldırma cesaretin de bulunamaz özkan ve Semih dışında. Yitirilen konuşmuştur ve anlaşılmıştır kaldırılır. Serhat uygun görülürse o da kaldırılır. Takılmam ben banı kalktı vs diye sonuçta Yusuf Yusuf çekecek değilim. Ben işime bakar devam ederim.

Eğer bu konuşmamdan sonra beni hala suçlu görüyorsanız saygı gösteririm gerekirse yetkim bile alınabilir hatta bu tarz bir konudan alınırsa Şeref bile duyarım. Ama ben bu foruma yaklaşık 3-4 yılımı verdim, çok harika insanlar tanıdım. Maddiyen yardım ettiğim insanlar oldu, ismini vermiyeceğim insanlara Ders kitapları temin bile ettim. Bu benim yapımda var bunları hiçbir zaman dile getirmedim getirmezdim de ama bilin istedim. Anlıyacağınız benden şikayetçi olan varsa söyleyebilir. Yalnız forum içerisinde ki tavırlarımdan bahsedin : ) Kişisel hayatım kimseyi ilgilendirmez, emin olun kimse beni daha tam anlamıyla tanımıyor Çünkü : )

Umarım aydınlatabilmişimdir.

Sevgilerimle.

---> enDlesS !

Benim ban sebebim siyasi görüş ve düşüncelerim değil.

Bu konu ile ilgili yaptırımda bulunamazsın bana.

Aramızdaki tartışma "beyin" tartışması. Yani hakaret konusu.

Admine hakaretin süresiz cezaya tabi olduğunu sanmıyorum.

Çünkü öyle olsaydı BravehearTs kullanıcı adlı arkadaşımızın da admine hakaretten cezası vardı onun da süresiz olması lazımdı.

Benim daha önce ban yemişliğim var doğrudur.

Ama şu an forumda birden çok defa ban yemiş arkadaş aktif durumda.

İzninle beynimi çıkarayım'ın anlamı herkes bilir kelime cambazlığına gerek yok. Kimse sorarsan "beyinsizsin ben de beynimi çıkarayım eşit şartlarda tartışalım"dır o cümlenin anlamı.

Şimdi foruma yansıtmadığım siyasi görüş ve düşüncelerimi bi kenara bırak ve sadece aramızdaki sürtüşmeye göre yaptırım uygula.

Çünkü senin de dediğin gibi burası özgür bir forum. Herkes istediği dine, istedi kitaba inanır ve istediği siyasi görüşü destekleyebilir kimse karışamaz buna.

Bu arada ikide bir meydan okuma bana. benim yerim belli yurdum belli. Kişisel sorunun varsa gel hallederiz.

---> enDlesS !

Benim ban sebebim siyasi görüş ve düşüncelerim değil.

Bu konu ile ilgili yaptırımda bulunamazsın bana.

Aramızdaki tartışma "beyin" tartışması. Yani hakaret konusu.

Admine hakaretin süresiz cezaya tabi olduğunu sanmıyorum.

Çünkü öyle olsaydı BravehearTs kullanıcı adlı arkadaşımızın da admine hakaretten cezası vardı onun da süresiz olması lazımdı.

Benim daha önce ban yemişliğim var doğrudur.

Ama şu an forumda birden çok defa ban yemiş arkadaş aktif durumda.

İzninle beynimi çıkarayım'ın anlamı herkes bilir kelime cambazlığına gerek yok. Kimse sorarsan "beyinsizsin ben de beynimi çıkarayım eşit şartlarda tartışalım"dır o cümlenin anlamı.

Şimdi foruma yansıtmadığım siyasi görüş ve düşüncelerimi bi kenara bırak ve sadece aramızdaki sürtüşmeye göre yaptırım uygula.

Çünkü senin de dediğin gibi burası özgür bir forum. Herkes istediği dine, istedi kitaba inanır ve istediği siyasi görüşü destekleyebilir kimse karışamaz buna.

Bu arada ikide bir meydan okuma bana. benim yerim belli yurdum belli. Kişisel sorunun varsa gel hallederiz.

Bak derdin hala klavye erkekliğinden öte değil. Yerim belli yurdum belli çok duydum böyle sözler ben sana seni bulursam gebertecem demedim

Forumda sen barınamazsın sen şusun busun demedim

Ben onu kişisel olarak algılayanlar için dedim yapacak olsam çoktan yapardım diye boşuna cümleler sarf etme yani.

Dediğim gibi Kadir banlanmış olabilir onlarca kişi banlanmışta olabilir ama banlarını Semih ve Özkan uygun görüp kaldırmıştır seninki de kalkabilir bu benim "Umrumda değil" ben o an yapmam gerekeni yaptım.

Kelime cambazlığı falan da yapmıyorum, sana veya başkasına haksızlıkta yapmıyorum. Yapacak olsam bu hesabını da banlardım. Banlanan birinin 2. kez hesap alıp gelmesi de ban sebebidir.

Ve emin ol laf cambazlığı yapacak olsam tek savaşacağım insan sen olursun =) Bak sen bunu da hakaret olarak algılayabilirsin ama bu o anlama gelmez =)

Özür dilemen gerekirken gelip hala sataşıyorsun, ben haklıyım da haklıyım diyip duruyorsun.

Bilmeniz gerekir; Eğer istesem şu an banlayabilirdim seni. Fakat konuşmanı istedim, söz hakkı verdim dediğim gibi burası özgür bir forum.

Evet burada herkes istediği Din'i tutabilir fakat kimse gelipte " Sayın Abdullah öcalan " Diye konuşan bir partiyi destekleyip, binlerce şehidin kanını hiçe sayarak, Ülkeyi bölme hayalleri ile yaşayan bir partiyi destekleyemez, en azından benim bulunduğum bir ortamda. Fakat sırf söz verdim diye ben sana bu hakkı da verdim " zorunlu " olduğum için. Ama yapmaya da bilirdim, Onlarca insanı sana karşı kışkırtabilirdim, ama yapmadım. Neden ? Arkadaşlarıma verdiğim Söz ben de namustur.

Hoş Namussuzlarla dolu olan bir partiyi savunan insan ne anlar. Anlasa onu desteklemez.

Tekrar diyorum konuyu kişisele dökmek gereksiz boşa. Sen bana sayarsın ben sana sen bana burdan bısey yapamazsın ama ben belki yapabilirim ama sonuç Sıfır anca gösteriş yapmış olursun : )

Başka sorun var mı ? : )

---> enDlesS !

Bak derdin hala klavye erkekliğinden öte değil. Yerim belli yurdum belli çok duydum böyle sözler ben sana seni bulursam gebertecem demedim

Forumda sen barınamazsın sen şusun busun demedim

Ben onu kişisel olarak algılayanlar için dedim yapacak olsam çoktan yapardım diye boşuna cümleler sarf etme yani.

Dediğim gibi Kadir banlanmış olabilir onlarca kişi banlanmışta olabilir ama banlarını Semih ve Özkan uygun görüp kaldırmıştır seninki de kalkabilir bu benim "Umrumda değil" ben o an yapmam gerekeni yaptım.

Kelime cambazlığı falan da yapmıyorum, sana veya başkasına haksızlıkta yapmıyorum. Yapacak olsam bu hesabını da banlardım. Banlanan birinin 2. kez hesap alıp gelmesi de ban sebebidir.

Ve emin ol laf cambazlığı yapacak olsam tek savaşacağım insan sen olursun =) Bak sen bunu da hakaret olarak algılayabilirsin ama bu o anlama gelmez =)

Özür dilemen gerekirken gelip hala sataşıyorsun, ben haklıyım da haklıyım diyip duruyorsun.

Bilmeniz gerekir; Eğer istesem şu an banlayabilirdim seni. Fakat konuşmanı istedim, söz hakkı verdim dediğim gibi burası özgür bir forum.

Evet burada herkes istediği Din'i tutabilir fakat kimse gelipte " Sayın Abdullah öcalan " Diye konuşan bir partiyi destekleyip, binlerce şehidin kanını hiçe sayarak, Ülkeyi bölme hayalleri ile yaşayan bir partiyi destekleyemez, en azından benim bulunduğum bir ortamda. Fakat sırf söz verdim diye ben sana bu hakkı da verdim " zorunlu " olduğum için. Ama yapmaya da bilirdim, Onlarca insanı sana karşı kışkırtabilirdim, ama yapmadım. Neden ? Arkadaşlarıma verdiğim Söz ben de namustur.

Hoş Namussuzlarla dolu olan bir partiyi savunan insan ne anlar. Anlasa onu desteklemez.

Tekrar diyorum konuyu kişisele dökmek gereksiz boşa. Sen bana sayarsın ben sana sen bana burdan bısey yapamazsın ama ben belki yapabilirim ama sonuç Sıfır anca gösteriş yapmış olursun : )

Başka sorun var mı ? : )

Seninle siyasi konuda tartışmam sen sadece gereğini yap.

Adam admine hakaret ediyor konu açılıyor.

Ban sebebi admine hakaret

banlayan ben

süre 2 gün

demek istediğim şey bu.

aynı olaya farklı cezalar vermek adilse tamam iyi günler.

---> enDlesS !

Seninle siyasi konuda tartışmam sen sadece gereğini yap.

Adam admine hakaret ediyor konu açılıyor.

demek istediğim şey bu.

aynı olaya farklı cezalar vermek adilse tamam iyi günler.

Adil diye kimse bişey demiyor zaten ben öyle attım ban süreni geçmişinde banlandığın için uygun olanı buydu banın açılada bilir. Off sıktın ama anlamıyormusun ? Uygun görülürse açılır olur biter. Ben yine işime bakarım.

+

O konularda tartışamazsın da zaten unutma geçmişte kilitlenip kaldığın noktaları =)

Selametle Gülüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri