endless le goruşmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> endless le goruşmek istiyorum

Noldu Dovecen mı ?

kımse kımseye ulaşamaz Öyle bır lüksümüz yok

+

Ayagına cagıracagın adam degılım ben

Bir Tartışmamız Vardıda Arkadaşla Onu Bitirelim İstedim

Uzatmanın anlamı yoktur. Site Dısında Gorusmek yasaktır.

Tartışma tartışmada kaldı uzatacaksan hıc ugrasma, gectım gıttı...

Site İçinde Gorusuoruz İste Olmazmı Özel Açık Değilmiş Bende Burdan Gorusmek İstedim

Uzatmanın Bi Alemi Yok Zaten Ama 3 Yaşında Çocuk Deyip Hakaret Edip Kitleyince Olmadı

Kardeşim Yorumuna dedım ben gelıp daha ne uzatıyosun ? Hakaret Degıl Onlar Senın Yaptıgında hakaret. Ne Dıye Uzatıyosun cevabını verdım gerekenı yaptım noktayı koydum uzatmanın anlamı yok.

Uzatma Kardeşim Acil çıkış yapmam lazım...

iyi geceler

dıger admın arkadaslar ılgılenecektır

Neyse Ben Sadece şunu Demek İstedim Her Turlu Dusunceye Fikre Saygım Sonsuz Ama Benim Dusuncemede Fikrimede Saygı Duyulmasını İstiyorum Bana Kardeşim Bu Yasaktır Desen Düzenleden Hemen Silerdim Ama İlla Ustunluk Kuruyorsunuz Hakaret Edip Saygı Duymamı Bekliyosun Ben Buna KLızıyorum

ortada hakaret vs yok

siyasetLe iLgiLi konu acmıssın ve tahrik ediosun insanLarı o konun kiLitLenmese kaç kişi banLanırdı

kimsenın kimseye üstünLük sağLadığı yok eğer kaLıcı oLursan zamanLa anLarsın zaten

baska bi sorunun varmı ?

Tamam Kardeşim Ona Bi Lafım Yok Zaten Yorumlara Bidaha Bakarsan Gorebilirsin Benim Dediğim şey şu Bana Desinki Bu Yasaktır Konuyu Kapatmam Gerek

Tamam Kabul Ederim Ama Beni Ezmeye çalışıyor Bende Isyan Ediyorum Durum Budur

Tamam Kabul Ederim Ama Beni Ezmeye çalışıyor Bende Isyan Ediyorum Durum Budur

Sizi Ezmeye Calısan Falan Yok Beyfendi.

Bu Şekilde Tartısma Yapacaksanız Gelırsınız Tartısmaya konu acarsınız boyle boyle ben sevmıyorum başbakanımızı Dıye O Zaman Dusunceler Ortaya cıkar Ortam Gerilmez.

Forum Kuralları Gereği Yasak Anti İçerikli FanLaR.

İsyan edecekde bırsey yok oldu o zaman önüne gelen devletine hakaretı etsın 7o Milyonun yarısından cogu secmıs %68 oyLa iktidara geçmiş torpıl vs varmı hayır. Sadece A Veya P Partısı ıcın degıl bu savunmam saygı dıye bırsey kalmamıs ortalarda . Neyse Kültür Farkı Dıyelım...

Uzatmanında anlamı yoK!

İyi Gunler:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri