Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim Yorumuna dedım ben gelıp daha ne uzatıyosun ? Hakaret Degıl Onlar Senın Yaptıgında hakaret. Ne Dıye Uzatıyosun cevabını verdım gerekenı yaptım noktayı koydum uzatmanın anlamı yok.
Neyse Ben Sadece şunu Demek İstedim Her Turlu Dusunceye Fikre Saygım Sonsuz Ama Benim Dusuncemede Fikrimede Saygı Duyulmasını İstiyorum Bana Kardeşim Bu Yasaktır Desen Düzenleden Hemen Silerdim Ama İlla Ustunluk Kuruyorsunuz Hakaret Edip Saygı Duymamı Bekliyosun Ben Buna KLızıyorum
Bu Şekilde Tartısma Yapacaksanız Gelırsınız Tartısmaya konu acarsınız boyle boyle ben sevmıyorum başbakanımızı Dıye O Zaman Dusunceler Ortaya cıkar Ortam Gerilmez.
Forum Kuralları Gereği Yasak Anti İçerikli FanLaR.
İsyan edecekde bırsey yok oldu o zaman önüne gelen devletine hakaretı etsın 7o Milyonun yarısından cogu secmıs %68 oyLa iktidara geçmiş torpıl vs varmı hayır. Sadece A Veya P Partısı ıcın degıl bu savunmam saygı dıye bırsey kalmamıs ortalarda . Neyse Kültür Farkı Dıyelım...