bycommand
Kayıtlı Üye
benim kirlilerimi dokmekten kendi bakımını
unutmus endles arkadaşımız
neyse heralde artık bi permatik alır....
yok paran diyosan sole sitede para topluyak
endlese yardım kutusun hahaha
endles arkadaşımızın kılları o kadar uzamışki artık permatik değil tırpan lazım bunları kısaltmak için hahaha
iyi tırpancılar tanıyorum he ben sana bi tane hediye ediyorum hahaha
buyur buda hediyem hahaha
iftardan sonra cok keyiflenmiş
olsa gerek hahahahahaha
Kılarındanda kurtuldu hahaha
çok şekilsin endama bak helehahaha
sevgili forum sakinleri endless in düğününe gelmeyenler için bir kıyak yaptım ve sizlerle bir fotosunu paylaşayım dedim
yengemizde yakıyordu güzelliğiyle ortalığı yanihahaha
oynamaktan çok yorulmuşa benziyon gül biraz kaptın gül gibi hahahayengemizi hadi hadi hahaha
paparazzilerden kaçış yok sana endles nereye gitsen ensendeyiz hahahakuytu köşelerde denize böyle girersiniz heebide yüzme biliyom diyorsunbu kadar cesur olduğunu yeni öğrendim hahaha
bizi farkedince yengemizin güzel yüzünü de gizler hemen uyanık seniiii hahahaaaa
kardeşim bide benden olsun
unutmus endles arkadaşımız
neyse heralde artık bi permatik alır....
yok paran diyosan sole sitede para topluyak
endlese yardım kutusun hahaha
endles arkadaşımızın kılları o kadar uzamışki artık permatik değil tırpan lazım bunları kısaltmak için hahaha
iyi tırpancılar tanıyorum he ben sana bi tane hediye ediyorum hahaha
buyur buda hediyem hahaha
iftardan sonra cok keyiflenmiş
olsa gerek hahahahahaha
Kılarındanda kurtuldu hahaha
çok şekilsin endama bak helehahaha
sevgili forum sakinleri endless in düğününe gelmeyenler için bir kıyak yaptım ve sizlerle bir fotosunu paylaşayım dedim
oynamaktan çok yorulmuşa benziyon gül biraz kaptın gül gibi hahahayengemizi hadi hadi hahaha
paparazzilerden kaçış yok sana endles nereye gitsen ensendeyiz hahahakuytu köşelerde denize böyle girersiniz heebide yüzme biliyom diyorsunbu kadar cesur olduğunu yeni öğrendim hahaha
bizi farkedince yengemizin güzel yüzünü de gizler hemen uyanık seniiii hahahaaaa
kardeşim bide benden olsun