http://www.youtube.com/watch?v=WDYsGOjqhXk
Amor Bayan Üye 14 Eyl 2012 #2 ---> Enbe Orkestrası - No Woman No Cry Bu şarkıdaki no woman no cry sözüyle aslında erkek kadına ağlama diyor biliyorsun d'imi? p Ağlama kadın ağlama yani p
---> Enbe Orkestrası - No Woman No Cry Bu şarkıdaki no woman no cry sözüyle aslında erkek kadına ağlama diyor biliyorsun d'imi? p Ağlama kadın ağlama yani p
Rock SouL Kayıtlı Üye 14 Eyl 2012 #3 ---> Enbe Orkestrası - No Woman No Cry Amor' Alıntı: Bu şarkıdaki no woman no cry sözüyle aslında erkek kadına ağlama diyor biliyorsun d'imi? p Ağlama kadın ağlama yani p Genişletmek için tıkla ... Biliyorum canım, genelde paylaştığım yabancı sözlü şarkıların çevirisini okurum zaten p
---> Enbe Orkestrası - No Woman No Cry Amor' Alıntı: Bu şarkıdaki no woman no cry sözüyle aslında erkek kadına ağlama diyor biliyorsun d'imi? p Ağlama kadın ağlama yani p Genişletmek için tıkla ... Biliyorum canım, genelde paylaştığım yabancı sözlü şarkıların çevirisini okurum zaten p
Amor Bayan Üye 14 Eyl 2012 #4 ---> Enbe Orkestrası - No Woman No Cry Rock SouL' Alıntı: Biliyorum canım, genelde paylaştığım yabancı sözlü şarkıların çevirisini okurum zaten p Genişletmek için tıkla ... Tamam yanlış mesaj gitmesin hani dedim. p
---> Enbe Orkestrası - No Woman No Cry Rock SouL' Alıntı: Biliyorum canım, genelde paylaştığım yabancı sözlü şarkıların çevirisini okurum zaten p Genişletmek için tıkla ... Tamam yanlış mesaj gitmesin hani dedim. p