En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı?
G Gülümse. Bayan Üye 28 Kas 2011 #2 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? Fred Çakmaktaş baylıyorum.
ashli Bayan Üye 28 Kas 2011 #3 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? Peter Pan hayranıyım xD
NewCS Kayıtlı Üye 28 Kas 2011 #4 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? Diğer = TOM (Kedi)
'Gülümse :D Prenses 28 Kas 2011 #5 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? Temel Reis
S Stinko Kayıtlı Üye 28 Kas 2011 #7 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? kabasakal
ELaSu Bayan Üye 28 Kas 2011 #9 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? Aladin bence ...
Wu-Tang Kayıtlı Üye 29 Kas 2011 #10 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? Diğer: Johnny Bravo.
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 29 Kas 2011 #11 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? pinokyo
yesil83 Bayan Üye 29 Kas 2011 #12 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? Bilemedim simdi he-man diyeyim Ama tas devri cizgi filimi cok seviyorum.
---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? Bilemedim simdi he-man diyeyim Ama tas devri cizgi filimi cok seviyorum.
dawn0 bLoOdy Bayan Üye 29 Kas 2011 #13 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? ashli' Alıntı: [ı]peter pan hayranıyım xd[/ı] Genişletmek için tıkla ... :36::36:
---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? ashli' Alıntı: [ı]peter pan hayranıyım xd[/ı] Genişletmek için tıkla ... :36::36:
Heyecan Kayıtlı Üye 30 Kas 2011 #14 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? Temel reis ^^
Deniz kızı Bayan Üye 27 Eki 2012 #15 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? Peter Pan.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 27 Eki 2012 #16 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? Tabikide Mamoru Chiba En Sevdiğim Çizgi Dizinin Kahramanı
---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? Tabikide Mamoru Chiba En Sevdiğim Çizgi Dizinin Kahramanı
H HaDeS Kayıtlı Üye 27 Eki 2012 #17 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? tabiki de, Red-Kit
quLDeniz Bayan Üye 27 Eki 2012 #18 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? Müfettiş Gadget hımm
FlanteDivinita Kayıtlı Üye 27 Eki 2012 #19 ---> En yakışıklı / En karizmatik çizgi film kahramanı? avatardaki ateş prensi zuko iyiydi ya sanki.