en utandıqın an nedir??

CeYDa^^

Banned
bnm en utandıqım ana sınıfındaykn dansımıs vrdı o zaman düşmüştüm utanmıştm ama hiç bozuntuya vermemiştmmm hihihi

---> en utandıqın an nedir??

4. sınıfta okuLun bahçesinde ayağım takıLıp yere yapışmıştım :67: :D:D

anaokuLunda aLtıma ... oLudugu ıcın anaokuLuna gıtmedım en cok o zaman utandım :D

bursaya gıtmıstım bıkere bursada sehıriçi otobusune bıncektım bınmeden once kart aldım bındım orda otobuslere kart okutma yerı var kartı bı turlu okutamadım bızım orda kart olayı olmadıgı ıcın rezıl oldum hernese bındım otobuse on tarafa gecım dedım oturdum 5-10 dk sonra bı baktım camda ön taraf engelliler ıcın yazıyordu rezil oldum hahaha

hahaha

arkadası bı tanıdıkda işe aldırdım oda ıhanet ettı dukkandan mouse + klavye kacırıyormus orda acayıp utandım :)

lise 1 de koridrda snfa dogru ilerlrkn açk oln kapıları hızlıca çarpıodum çogn tekini görmedm çocgn surtına çok kötü kapıyı çarpmştm direk kaçtım xD

İlk okulda matematik dersinde ilk kez bi soruyu çözemedim diye hocamdan azar işittim o an yerin dibine girmeyi isterdim...

İsmet Cuma günü kantinin orta yerinde sarıldı ya :s Kantinci abiye rezil oldum :'( öldüm o an ...

bende üzerime ayran dökmüştüm eve göndermemişlerdi annemde evde yoktu......

:87: beYo sninKi harbiDen komkMişŞşŞŞ bnde birkeresinde aLtma yapmıştm(KÜÇÜKKEN:D) anasınıfında eve gitmiştm annem yoktu kaPının öNüne oTurdm ağladm hihihi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri