En Son Nezaman Orjinal Kaset, Cd, Dvd Satın Aldınız?:8:
nemesiss Bayan Üye 19 Şub 2008 #2 geçenlerde aldım tam hatırlamıorum barış akarsunun anısına çıkartıln cd yi
memoends Kayıtlı Üye 19 Şub 2008 #3 Hic aldigimi hatirlamiyorum... Internette bedava MP3 varken almaya hic ihtiyac duymuyorum...
DieMaSt3r Kayıtlı Üye 20 Şub 2008 #5 memoends' Alıntı: Hic aldigimi hatirlamiyorum... Internette bedava MP3 varken almaya hic ihtiyac duymuyorum... Genişletmek için tıkla ... Aynen hahaha
memoends' Alıntı: Hic aldigimi hatirlamiyorum... Internette bedava MP3 varken almaya hic ihtiyac duymuyorum... Genişletmek için tıkla ... Aynen hahaha
DieMaSt3r Kayıtlı Üye 20 Şub 2008 #6 Oyun alsam bile mutlaka sahtesini alırım.Nie 30-40 ytl veriyim ki oyuna ama fiyatları indirseler 10 ytl falan olsa alırım orjinal
Oyun alsam bile mutlaka sahtesini alırım.Nie 30-40 ytl veriyim ki oyuna ama fiyatları indirseler 10 ytl falan olsa alırım orjinal
B blocN Kayıtlı Üye 20 Şub 2008 #7 geçen sene bi kere öyle bi arkdşın doğm günnde bi dvd almştm ona çok sewdii bi filmin. öle işte ! sonra paso kaçaK !
geçen sene bi kere öyle bi arkdşın doğm günnde bi dvd almştm ona çok sewdii bi filmin. öle işte ! sonra paso kaçaK !