En Sıradan Günüm

endLesS

Webmaster
séLam GünLük

Her zmaanki gibi gece 2'de 3'de uyandım uyuyamadım çıktım baLkona hava aLıyım dıye ama uyuya kaLmışım sabahın köründe kaLktım heryerim titriyor içeri kendimi attım ama ne haLe geLdim bi görmen Lazım :)

NeySe zaten ayağım burkukdu maçta sakanLanmışTım onun acıSı geçti soguktan mı bıLmem :M Fakat bu geceLeri Uyanma konusuna bı care buLmak Lazım yokSa kafayı yicem ya kötü rüya görüyorum yada bı ucurumdan düşerken uyanıyorum :M

NeySe bugun Şirkete gittim bi ara rapor bırakmaya oturdum bıraz takıLdım sonRa dershaneye geçtim ders vardı Edebiyata girdim Türkçeye girdim Matematıge gırdımde Felsefeye gırmedım hahaha Kim çekecek sokratesin LafLarına Eflatunun ne dedıgını faLan :M Benim Derdim Bana Yeter zaten :M

Akşam misafirLer vardı bızde Kur'an okunacaktı haftaLık sıra bızdeymıs mısafırLer falan geLdı sımdıde yoLLadık onLarı oturuyorum oyLe muzık dınLeyıp Şiir yazıyorum baya bı yaptı sıırLerım not defterınde payLasmak ıstemıyorum artık be gunLuk :) NeySe ben artık kaçıyım kendine iyi davran sen bana LazımSın :M

---> En Sıradan Günüm

balkonda nasıl uyuyakaldın ya :M xD

gayet sıradanmış alışık değiliz böyle günlerine :M paylaştığın için tşekkürler .d

---> En Sıradan Günüm

séLam GünLük

Her zmaanki gibi gece 2'de 3'de uyandım uyuyamadım çıktım baLkona hava aLıyım dıye ama uyuya kaLmışım sabahın köründe kaLktım heryerim titriyor içeri kendimi attım ama ne haLe geLdim bi görmen Lazım :)

NeySe zaten ayağım burkukdu maçta sakanLanmışTım onun acıSı geçti soguktan mı bıLmem :M Fakat bu geceLeri Uyanma konusuna bı care buLmak Lazım yokSa kafayı yicem ya kötü rüya görüyorum yada bı ucurumdan düşerken uyanıyorum :M

NeySe bugun Şirkete gittim bi ara rapor bırakmaya oturdum bıraz takıLdım sonRa dershaneye geçtim ders vardı Edebiyata girdim Türkçeye girdim Matematıge gırdımde Felsefeye gırmedım hahaha Kim çekecek sokratesin LafLarına Eflatunun ne dedıgını faLan :M Benim Derdim Bana Yeter zaten :M

Akşam misafirLer vardı bızde Kur'an okunacaktı haftaLık sıra bızdeymıs mısafırLer falan geLdı sımdıde yoLLadık onLarı oturuyorum oyLe muzık dınLeyıp Şiir yazıyorum baya bı yaptı sıırLerım not defterınde payLasmak ıstemıyorum artık be gunLuk :) NeySe ben artık kaçıyım kendine iyi davran sen bana LazımSın :M

$u qünlüğü önüme koyup,ßunu melih yazdı deseler inanmazdım hahaha :pp
ßu Günleride mi qörcektik xD

Sen $iir de mi yaziyosuuun ? xD

te$ekkürler qününü paala$tıqn için :)

---> En Sıradan Günüm

ayakta mı uyuyakaldın :M

hee tek ayak üstünde :M

baLkonda kanepe var bızım ona yatmıstım ammada taktın he xd

$u qünlüğü önüme koyup,ßunu melih yazdı deseler inanmazdım hahaha :pp
ßu Günleride mi qörcektik xD

Sen $iir de mi yaziyosuuun ? xD

te$ekkürler qününü paala$tıqn için :)

ben mi :M ben yazarım çizerim beLLi oLmaz bana hahaha

En normaL günümdü bu xd bugun tam komedıde acmıcam xD

---> En Sıradan Günüm

séLam GünLük

hahaha havalarda pek soğuk nasıl uyuduysan :D

---> En Sıradan Günüm

kapaLı hacı baLkon xD camı faLan açtım tabı hava aLacam dıye daLınca oLan oLdu :M

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri