En sevmediğiniz dizi ya da diziler hangileri? Benimkiler; -Karagül -Deniz Yıldızı -Beni Affet
mortal00 Kayıtlı Üye 21 Eyl 2014 #1 En sevmediğiniz dizi ya da diziler hangileri? Benimkiler; -Karagül -Deniz Yıldızı -Beni Affet
BadMatmazel توغبه Prenses 21 Eyl 2014 #2 ---> En Sevmediğiniz Dizi ya da Diziler -deniz yıldızı -kurtlar vadisi -dila hanım
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 22 Eyl 2014 #3 ---> En Sevmediğiniz Dizi ya da Diziler arka sokaklar kurtlar vadisi küçük aga
N Nuyageva Bayan Üye 28 Kas 2015 #4 ---> En Sevmediğiniz Dizi ya da Diziler Suan oynayan rezil ask dizileri ve Osmanli düsmani Kösem.
mortal00 Kayıtlı Üye 1 Ocak 2016 #5 ---> En Sevmediğiniz Dizi ya da Diziler ? Dizi değil de şu işte benim stilim ve bütün izdivaç programlarında nefret ediyorum.
---> En Sevmediğiniz Dizi ya da Diziler ? Dizi değil de şu işte benim stilim ve bütün izdivaç programlarında nefret ediyorum.
BadMatmazel توغبه Prenses 1 Ocak 2016 #6 ---> En Sevmediğiniz Dizi ya da Diziler ? Kara ekmek
Sibel1 Bayan Üye 1 Ocak 2016 #7 ---> En Sevmediğiniz Dizi ya da Diziler ? şuan dizi izlemiyorum ama izlediğim ve beğendiğim diziler: Çemberimde Gül Oya Aşkı Memnu ikisi de sonuna kadar bıkmadan ve bozmadan izlediğim dizilerdi
---> En Sevmediğiniz Dizi ya da Diziler ? şuan dizi izlemiyorum ama izlediğim ve beğendiğim diziler: Çemberimde Gül Oya Aşkı Memnu ikisi de sonuna kadar bıkmadan ve bozmadan izlediğim dizilerdi
Earl Freyja Bayan Üye 26 Ocak 2016 #9 ---> En Sevmediğiniz Dizi ya da Diziler ? Çilek kokusu Kiralık aşk Güneşin kızları + tüm rezil aşk dizileri Kurtlar vadisi:M
---> En Sevmediğiniz Dizi ya da Diziler ? Çilek kokusu Kiralık aşk Güneşin kızları + tüm rezil aşk dizileri Kurtlar vadisi:M