Hayvan ısmı verliyorum
Ares45 Kayıtlı Üye 20 Haz 2011 #6 ---> En sevdın hayvan hangısıdır güvercin... ne kadar yem okadar takla
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 20 Haz 2011 #7 ---> En sevdın hayvan hangısıdır inek
Allons-y Kayıtlı Üye 20 Haz 2011 #8 ---> En sevdın hayvan hangısıdır ben zürafa fil zebra'yı seviyorum napcaz köpeği seçtim mecburen
H HaDeS Kayıtlı Üye 20 Haz 2011 #10 ---> En sevdın hayvan hangısıdır ImTimeLord' Alıntı: ben zürafa fil zebra'yı seviyorum napcaz köpeği seçtim mecburen Genişletmek için tıkla ... hocam zebra ile ilgili bi paradox u sorabilirmiyim *
---> En sevdın hayvan hangısıdır ImTimeLord' Alıntı: ben zürafa fil zebra'yı seviyorum napcaz köpeği seçtim mecburen Genişletmek için tıkla ... hocam zebra ile ilgili bi paradox u sorabilirmiyim *
senanesrin Bayan Üye 22 Haz 2011 #13 ---> En sevdın hayvan hangısıdır ya şimdi KEDİ dedim,ama...... şu böcekler hariç hepsini anormal severim.iguana ya bayılırım. zaten bakmadığım,atla,deve kaldı galiba..
---> En sevdın hayvan hangısıdır ya şimdi KEDİ dedim,ama...... şu böcekler hariç hepsini anormal severim.iguana ya bayılırım. zaten bakmadığım,atla,deve kaldı galiba..