En Sevdiğiniz Oyun Hangisi ?
ridersofrohan Banned 14 Tem 2013 #2 ---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisiydi? 7 ve 8 arasında kaldım ama galiba 7 numara.Mahalle maçı xD
Director23 Banned 14 Tem 2013 #3 ---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisiydi? Gündüzleri "7" Geceleri "2" nin tadı baş başkaydı
Director23 Banned 14 Tem 2013 #4 ---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisiydi? Director23' Alıntı: Gündüzleri "7" Geceleri "2" nin tadı bam başkaydı Genişletmek için tıkla ... Edit..
---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisiydi? Director23' Alıntı: Gündüzleri "7" Geceleri "2" nin tadı bam başkaydı Genişletmek için tıkla ... Edit..
bluee Kayıtlı Üye 15 Tem 2013 #6 ---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisiydi? 7 Tabiki ama geceleri 2 hiçde fena olmuyor ayrıca okulda sınıfta 8 'in tadı bambaşka xD Son düzenleme: 15 Tem 2013
---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisiydi? 7 Tabiki ama geceleri 2 hiçde fena olmuyor ayrıca okulda sınıfta 8 'in tadı bambaşka xD
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 13 Ağu 2013 #8 ---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisiydi? 7-8 Çocukken Ramazan Aylarında Teravih Namazına Diye Evden Çıkıp Geceleri Cami Bahçesinde Uzun Eşek Oynardık Vay Bee
---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisiydi? 7-8 Çocukken Ramazan Aylarında Teravih Namazına Diye Evden Çıkıp Geceleri Cami Bahçesinde Uzun Eşek Oynardık Vay Bee
G Gökbörü Kayıtlı Üye 25 Ağu 2013 #11 ---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisiydi? mahalle macındaki atraksıyon hiçbişeyde yok xD uzun eşşeğede ayrı bı parantez açmak lazım
---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisiydi? mahalle macındaki atraksıyon hiçbişeyde yok xD uzun eşşeğede ayrı bı parantez açmak lazım
Buğra1 Kayıtlı Üye 25 Ağu 2013 #12 ---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisiydi? Küçükken tüm oyunları bozardım oyunlara almazdı beni xD Körebeyi severdim ama hep ebe olmak şartıyla
---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisiydi? Küçükken tüm oyunları bozardım oyunlara almazdı beni xD Körebeyi severdim ama hep ebe olmak şartıyla
N Nuyageva Bayan Üye 28 Kas 2015 #15 ---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisiydi? Bilye ve lik oynardik dayak yiye yiye eve zor girerdik .)
LocKe GururLan Bayan Üye 28 Kas 2015 #16 ---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisiydi? Anketmi bu anket yok? Turkcesi ne bilmiorum Almancasi kantenwerfen Karsi karsiya dikelip topu kaldirim kösesine vurdurup geri sektirmek
---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisiydi? Anketmi bu anket yok? Turkcesi ne bilmiorum Almancasi kantenwerfen Karsi karsiya dikelip topu kaldirim kösesine vurdurup geri sektirmek
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 5 Nis 2016 #17 ---> En Sevdiğiniz Oyun Hangisi ? Crash Bandicoot.