En Sevdiğiniz Mevsim??:2: Ben sonbaharı seviyorum siz??
Efsunkar Bayan Üye 21 Kas 2011 #8 ---> En Sevdiğiniz Mevsim?? Teşekkürler canım..Anket uzmanı oldun) Sonbaharı severim..
buğlem Bayan Üye 21 Kas 2011 #9 ---> En Sevdiğiniz Mevsim?? Efsunkar' Alıntı: Teşekkürler canım..Anket uzmanı oldun) Sonbaharı severim.. Genişletmek için tıkla ... valla öyle oldum galiba
---> En Sevdiğiniz Mevsim?? Efsunkar' Alıntı: Teşekkürler canım..Anket uzmanı oldun) Sonbaharı severim.. Genişletmek için tıkla ... valla öyle oldum galiba
sir.altan Kayıtlı Üye 22 Kas 2011 #10 ---> En Sevdiğiniz Mevsim?? ben ilk bahari severim,yasadigim ulkede ne yaz belli ne de kis cok uzun yillardir kar yagisini goremedim
---> En Sevdiğiniz Mevsim?? ben ilk bahari severim,yasadigim ulkede ne yaz belli ne de kis cok uzun yillardir kar yagisini goremedim
parpali Banned 22 Kas 2011 #11 ---> En Sevdiğiniz Mevsim?? şarkıyla cevap vereyim bir ilkbahar sabahı güneşle uyandın mı hiç
Deniz kızı Bayan Üye 23 Mar 2012 #20 ---> En Sevdiğiniz Mevsim?? BynMia' Alıntı: İlkbahar Genişletmek için tıkla ... .