Sizce .. ???
deluganlı gız Bayan Üye 4 Eyl 2008 #2 ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım bu söze bayılıorum ben şahsen
düŞleR-zeDe Bayan Üye 4 Eyl 2008 #4 bu ne yaaa bizim dersanenin sloganı buu hiçbişey tesadüf diildir. höh be.
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 5 Eyl 2008 #7 KaLpsiZ' Alıntı: maşallah .. şıklara bak + rep bılmedıgın yere kapıdan gırmeyeceksın Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
KaLpsiZ' Alıntı: maşallah .. şıklara bak + rep bılmedıgın yere kapıdan gırmeyeceksın Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
İnci 1907 Prenses 8 Kas 2008 #14 izlemedim hiç filmi ama şu söze hayran kaldım sırtını duvardan başka bi yere verme ve ne kadar doğru bir söz
izlemedim hiç filmi ama şu söze hayran kaldım sırtını duvardan başka bi yere verme ve ne kadar doğru bir söz
AnqéŁ ~ Bayan Üye 24 Kas 2008 #20 Onlardan bi kac tanesini isaretLedim ama.. Orda oLmayan bi söz var.. ßenim dostum öLüme gidiyoruz dediğimde "neden" değiL "nezaman" die sorandır.. Hastayım bu söze.
Onlardan bi kac tanesini isaretLedim ama.. Orda oLmayan bi söz var.. ßenim dostum öLüme gidiyoruz dediğimde "neden" değiL "nezaman" die sorandır.. Hastayım bu söze.