en korkunç günün

CeYDa^^

Banned
bnm en korkunç günüm:

akşam su içmeye kaLkmıştm ki oLan oLdıu gaz aLarmı çaLımaya başLadı bnde boquLuorm sandm ve ÇıqLık çığLığa koştm ağzımdaki suyuda koşarken püskürttüm babamLarkalkmıştı direkt babamın kucaqına hoppaaaa ama çok pis korkmuştm :19:

---> en korkunç günün

bişe dicem tarihi vrmek zorunLu deqiL sadece kısacık anLatırsan sevinirim korsan.mS

---> en korkunç günün

Ceyol arkadasım burda oyun vb turu seyler acılır burası yerı degıl ya gunluk bolumunun kurallrını oku oraya ac burası yeri diil onu söliyim ;)

---> en korkunç günün

dabbeyi izlemiştim ve hiç bi yere tek gidemiyordum gündüz bile mutfağa zor gidiyordum hahaha

---> en korkunç günün

en korkunç günlerim karne günleri :2: hep babm oklavayla bana girişiyor da :2::2::2::2::2:

---> en korkunç günün

4 subat 2009 mahkeme oldugu gun hıc unutamam hakim konuya hapis cezası dıyerek baslayınce ölmüştüm sonra para cezasına donustu deyınce rahatladım :D

---> en korkunç günün

babamın gözümün önünDe kaLp krizi geçirdiği gün (17 mayıs 2007)

bide geçen sene 6 Ağustos. ikisi de kabus gibiydi..

---> en korkunç günün

en korkunc Günüm bugun olsa gerek hıc bırseyı bılmıyorum ve yanlıs yere konus acmısım :D profılım karmakarısık özel msj göndermek ıcın bakmadıgım yer kalmadı zamanla ögrenıcez su aka aka yerını bulur

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri