En komik anne yalanları üretime basliyalim bakalim :D
eternal Banned 4 Ağu 2011 #2 ---> En komik anne yalanları yemeğin içine gerçekten .... ondan koymadım. (genelde sevmediğim bir yemeğin yenmesi içn söylenmiş pembe yalandır)
---> En komik anne yalanları yemeğin içine gerçekten .... ondan koymadım. (genelde sevmediğim bir yemeğin yenmesi içn söylenmiş pembe yalandır)
Laviinya Bayan Üye 4 Ağu 2011 #3 ---> En komik anne yalanları Bizim zamanımızda el ele bile tutuşulmazdı Ben senin yaşındayken. . . diye başlayan her cümle
---> En komik anne yalanları Bizim zamanımızda el ele bile tutuşulmazdı Ben senin yaşındayken. . . diye başlayan her cümle
Sevda'Lı Bayan Üye 4 Ağu 2011 #4 ---> En komik anne yalanları Ben senin yaşındayken. . .diye başlayan her cümle
A Adelia Bayan Üye 4 Ağu 2011 #6 ---> En komik anne yalanları -Kızım su isi sen yap -neden ben -sen daha güzel yapıyorsun -yok canım :|
---> En komik anne yalanları -Kızım su isi sen yap -neden ben -sen daha güzel yapıyorsun -yok canım :|
kebelekk Bayan Üye 4 Ağu 2011 #7 ---> En komik anne yalanları kizim ayagim agriyor keske biri süpürse :'(