En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ?
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 12 May 2010 #2 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim.
---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim.
İnci 1907 Prenses 13 May 2010 #3 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim. p
---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim. p
G Gülümse. Bayan Üye 13 May 2010 #4 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim.
---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim.
Buğra1 Kayıtlı Üye 13 May 2010 #5 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim. Şu cümleyi bulandan allah razı olsun yoksa nasıl baslıcagımızı bilemezdik xD
---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim. Şu cümleyi bulandan allah razı olsun yoksa nasıl baslıcagımızı bilemezdik xD
` GüLşah Bayan Üye 13 May 2010 #6 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim. hahaha
---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim. hahaha
H Hiphop_girL Bayan Üye 13 May 2010 #7 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim. xD
---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim. xD
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 13 May 2010 #8 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim.
sıpsévdyy Banned 13 May 2010 #9 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim.
ashli Bayan Üye 13 May 2010 #10 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim. xD
---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim. xD
ultra_merve Bayan Üye 3 Ağu 2010 #12 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim.
_yuLaf_ Bayan Üye 3 Ağu 2010 #14 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? "Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim." "Sevgili arkadaşım sen benim en iyi arkadaşlarımdan birisin" Kendimin bu kadar yalancı olduğunu bilmezdim peh
---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? "Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim." "Sevgili arkadaşım sen benim en iyi arkadaşlarımdan birisin" Kendimin bu kadar yalancı olduğunu bilmezdim peh
R RaPizM^^ Bayan Üye 3 Ağu 2010 #15 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? ' İnci' Alıntı: Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim. p Genişletmek için tıkla ... hahaha evet
---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? ' İnci' Alıntı: Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim. p Genişletmek için tıkla ... hahaha evet
hübenya Banned 4 Ağu 2010 #16 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? T.C. Arkadaş Ve Dostlar Bakanlığı, 1 Numaralı Şube Müdürlüğü'ne;
---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? T.C. Arkadaş Ve Dostlar Bakanlığı, 1 Numaralı Şube Müdürlüğü'ne;
inci_himes Bayan Üye 6 Ağu 2010 #17 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim
---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim
^shékér kıs^ Bayan Üye 6 Ağu 2010 #18 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim.
REiSS Kayıtlı Üye 21 Kas 2010 #19 ---> En Klasik Hatıra Yazma Baslıgı ? Sevgili arkadaşım öncelikle bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederim.