En iyisi Beşiktaş !

qösdé

Banned
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ın yeni transferi Jimmy Baxter, Ekibimizle çıktığı ilk antrenman sonrası internet sitemize konuştu. 7 yaşında basketbola başladığını söyleyen 27 yaşındaki Jimmy Baxter, "Fransa'nın Dijon takımında forma giydiğim sezon French Cup'da takımın en skorer ismiydim. Fransa’dan sonra İtalya'nın Reggo Emilia ve Edimes Pavia takımlarında oynadım. Litvanya'da ve 2004 Olimpiyat Oyunları'nda en iyi sıçrayan oyuncu seçildim. Geçtiğimiz yıl Ventspil'te oynadım bu sezona da Belçika'nın Oostend takımında başladım" diye konuşarak kariyerini özetledi.
Ventspils'te oynarken ULEB Cup'taki en iyi 5. skorer olduğundan da bahseden Oyuncumuz, Ventspils formasıyla Erkek Basketbol Takımımız'a karşı görev yaptığını da belirtti. “Şu anda Beşiktaş’ın başarısı için buradayım” diyen Jimmiy Baxter, Türk basketbolunun üst seviyede olduğunu ifade ederek, “Türkiye zengin bir ülke ve birçok başarısı var. Bu ülke basketbol açısından çok sayıda kaliteli takıma ve oyuncuya sahip. Ben de bu ülkenin en iyi takımlarından birisinde oynayacağım için çok mutluyum. Birçok Amerikalı arkadaşım Beşiktaş Cola Turka’nın Türkiye’deki en iyi takımlardan birisi olduğunu düşünüyor. Kısa sürede takıma adapte olup, elimden gelenin en iyisini yaparak büyük başarılar kazanmak istiyorum” diye konuştu.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri