en iyi virüs programı hangisi

En iyi virus programı hangisi ?

• AvirantiVir

Oy: 3 25.0%
  • nod32

Oy: 7 58.3%
  • norton

Oy: 0 0.0%
  • avast

• kasparsky

Oy: 2 16.7%
  • Diğer [BeLirtiniz...]

• Kullanılan toplam oy
    12
---> en iyi virüs programı hangisi

Hiçbir antivirüs programını kullanmadım daha ihtiyaçta yok sadece aldatma bu programlar 1-2 ay sonunda yine sonuçta format atılıyo ...

En iyiside Deepfreezedir kanımca :)

Hiçbir antivirüs programını kullanmadım daha ihtiyaçta yok sadece aldatma bu programlar 1-2 ay sonunda yine sonuçta format atılıyo ...

demekkı sen o yuzden 1-2 ayda bır format atıyosun:)normalde benım format bı 1 seneye yakın ıhtıyac olmuyo:)

Bende uzun gidiyor nod32 kullanıyorum ama eminim kasperk en iyisi lisansını bulsam kasperk kullanırım Antivirüssüz bir pc silahsız bir askere benzer;)

demekkı sen o yuzden 1-2 ayda bır format atıyosun:)normalde benım format bı 1 seneye yakın ıhtıyac olmuyo:)

Sen 1 sene de atarsın o başka.İstisnalar kaideyi bozmaz..Kullananların çoğunu da çok gördüm 1-2 ayda attığını

Son düzenleme:

oda cok ugrastırıyor be abıcım :)

daha cok yaptıgın ıse düşer abı format ısı

Bende uzun gidiyor nod32 kullanıyorum ama eminim kasperk en iyisi lisansını bulsam kasperk kullanırım Antivirüssüz bir pc silahsız bir askere benzer;)

kaspersky tam bı serr... adamlar bır vırus yapmıs hard dıskı kıtlıyo 77$ vermezsen acmyo hıc ısım olmaz onunla

Sen 1 sene de atarsın o başka.İstisnalar kaideyi bozmaz..Kullananların çoğunu da çok gördüm 1-2 ayda attığını

bılader nod32'de pek silmiyo be bıde herbırını gormyo avasttan farkı yok bence...

Bana geLınce :

Ben Panda Antı Vırus kullanıyorum super bırsey casus yazılım guvenlık acıkları guncellemeler vs vs hepsını soruyor zaten benım bılgısayarımda kaLe gıbı abartmıyorum :)

usb dısc securıty lısanslı var | her usb taktıgımda otomatıkmen acılır var veya yok dıye gosterır

Panda Internet Securıty | hacker saldırıları vs vs engeller

Panda Antıvırs | en ufak detayı bıle atlamaz

DracuLa | autron.inf virüsünü şipşak buluyor :) ve temızlıyor KESİN!

benım onerılerım bunlardır :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri