En İyi Laptop Markası

En İyi Laptop Markası?

• acer

Oy: 0 0.0%
  • apple

Oy: 2 8.0%
  • asus

Oy: 3 12.0%
  • casper

Oy: 1 4.0%
  • dell

Oy: 4 16.0%
  • exper

• hp

Oy: 4 16.0%
  • lenova

• packard bell

Oy: 1 4.0%
  • samsung

• sony

Oy: 2 8.0%
  • toshiba

Oy: 8 32.0%
  • diğer....

• Kullanılan toplam oy
    25
---> En İyi Laptop Markası

Lenovalar'da ısınma problemi hemen hemen yok diye biliyorum. Daha önce kullanmadım ama alırsam Lenova alırım.
Ama bu işlerde teknik serviste çok önemli bu yüzden HP diyorum :)

ergonomi , tip , tuş takımı , kullanış olarak Sony Vaio'nun üzerine tanımam ama biraz fiyatları uçuk...
Bir de burada yazılmamış Ailenware'ler oyuncu laptopu olduğu için performans canavarı olurlar...

Sürekli bilgisayar satan ve evinde 3 bilgisayarı bulunan birisi olarak yazıyorum.

Toshiba ; Gücünüz yeter ise i3 ve üzeri işlemcilerin hepsi harika.

Dell ; Yerinde servis. Siz servise göndermiyorsunuz servis Türkiye ve dünyanın neresinde olursanız olun yanınıza kadar geliyor, Müşteri Memnuniyeti anketi doldurtuyor. Ve olumsuz yorumlar olur ise de teknik personelinin portföy'ünde (-) olarak kullanıyor. İş ve mevkıleri ise ona göre ayarlanıyor. DELL'de çalışmıştım. Isınma problemi de yok, parçaları sağlam. İşçiliği Çin'de yapılıyor. Personel maaşları ucuz olduğu için ama ÇİN malı değil.

Sony Vaio'da güzel

Önermiyeceklerim ;

Casper, Hp.

Casper ; Isınma problemı var ve hiç bir parçası kendine ait değil sadece dışına reklamını basıyor o kadar.

Hp ; Mükemmel bir ısınma sorunu var. Tasarım hoş ama içi boş.

Dediklerimi dikkate alın derim.

DELL'den vazgeçmeyin, Toshiba gücünüz yeter ise alın

toshiba sony

Apple 'ın haricinde dell i tavsiye ederim , çünkü Apple'ın olduğu listede başka seçenek yok gibi.Evimde laptop olarak hp dv6 kullanıyorum üstünde yumurta pişer.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri