En iyi Kopya Çekme Yöntemi?

En iyi Kopya Çekme Yöntemi?

• Silgiye yazma

Oy: 0 0.0%
  • Başka dile çevirip duvara yazma

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
---> En iyi Kopya Çekme Yöntemi?

kopya çekmedim..çekenlere yardımcı oldum...
anıl..A
burun..B
dudak.. C
çene...D
SORULARIN CAVABI HANGİ İSE ARKADAŞLARIMA İŞARETLE GÖSTERİYORDUM..

eteğe iğnelemek :11:

olmadı hocam lavaboya gidebilir miyim ? xD

Önce Bilgiler Sıraya Yazılır,Sonra Kitap Sıranın Altına Konur,Cebe Koymak İçin Kpya Kağıtları Hazırlanır,Çalişkan Birinin Arkasına Oturulur.Mümkünse Bunun Kız Olmasına Dikkat Edin Onlar Bir Sınava Daha Çok Çalişirlar.Yazılı Basladığında ilk Olarak Yapamayacağınız Soruların Cevapları Aranır,Fazlada Üstüne Düşülmez.5-10 DK Zaman Ayırılır,Daha Sonra Bildiğiniz Soruları Yapılır,Tekrar Yapamadığınız Sorularaa Dönersiniz Önünüzdeki Çalişkan Arkadasınızdan Geçirirsiniz.

kopya çekmiyorum ama güzel kopya veririm:D en kolayı en rahatı yanındakiyle konuşa konuşa ben hiç zorlanmadımo konuda:D:D

Sıraya yazma

siz kopya görmemişsiniz yaa :D:D önce kopyalar bir kağıda kurşun kalemle yazılır kağıt bantlanır ve yıkanır. yazılar artık banta geçmiştir.
bant kurutulur ve sıraya yapıştırılır(bizim sıralara kurşun kalemle yazılmadığı içn bu yöntemi uyguluyoruz)

siz kopya görmemişsiniz yaa :D:D önce kopyalar bir kağıda kurşun kalemle yazılır kağıt bantlanır ve yıkanır. yazılar artık banta geçmiştir.
bant kurutulur ve sıraya yapıştırılır(bizim sıralara kurşun kalemle yazılmadığı içn bu yöntemi uyguluyoruz)

cok iyi yontem biliorum .D.D ama en kolayı sıraya ayzmak :D

Ben herşeyi Kodluyom Sıraya yazıyom...Süper teknik hocalar anlamıyo...

Kıravatın içine cephanelikleri sakla :)

-Hocam 2 dk. lavaboya gidebilir miyim?

:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri