Konu sahibi diğer diye bi seçenek belirtmemiş ve anladığım kadarıylada Türk kadınlar oyunculardan bahsediliyor...Anketteki isimlerin birkaçını etraftan duymuşluğum var ama tanımıyorum.En iyi kadın oyuncularda Natalie Portman,Meryl Steep öndedir bence.Çok fazla gözüme de batan bir kadın oyuncu da yok aslında.
©ﻕΞתς яΞiš;1731374' Alıntı:Konu sahibi diğer diye bi seçenek belirtmemiş ve anladığım kadarıylada Türk kadınlar oyunculardan bahsediliyor...
Hımmm sen üçüncü boyuttan bakıyorsun hayata anlaşılan... Diğer diye bir seçenek göremedim de ondan dediydimdiBaşlıkta "En iyi kadın oyuncu?" yazıyor.Konunun içinde de sadece Türk oyuncular geçerlidir gibi bir şey yazmıyor.
©ﻕΞתς яΞiš;1731403' Alıntı:Hımmm sen üçüncü boyuttan bakıyorsun hayata anlaşılan... Diğer diye bir seçenek göremedim de ondan dediydimdi
Yha ben anketede tıkLadm fLn onLArı yaßdm ama baqdım cıkmadı . Simdide düzeLtemiom. Ok.?Anket açamıossan anket böLmüne nie konu açıon anket yokk
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.