En iyi kadın oyuncu?

En iyi kadın oyuncu?

• ßeren Saat

Oy: 1 33.3%
  • Hazal Kaya

Oy: 0 0.0%
  • Deniz Çakır

• Ekin Türkmen

• Fahriye Evcan

• Tuba ßüyüküstün

• Aslı Tandoğan

• Nebahat Çehre

• Selin Demiratar

• Diğer.

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

nerqs_54

Bayan Üye
ßeren Saat
Hazal Kaya
Deniz Çakır
Ekin Türkmen
Fahriye Evcan
Tuba ßüyüküstün
Aslı Tandoğan
Nebahat Çehre
Selin Demiratar

Son düzenleme:
---> En iyi kadın oyuncu?

3660.jpg

Canım o kutucuqa tıklarsan anket olusturabılırsın .. Umarım yardımcı olabılmısımdır..

Anketteki isimlerin birkaçını etraftan duymuşluğum var ama tanımıyorum.En iyi kadın oyuncularda Natalie Portman,Meryl Steep öndedir bence.Çok fazla gözüme de batan bir kadın oyuncu da yok aslında.

Anketteki isimlerin birkaçını etraftan duymuşluğum var ama tanımıyorum.En iyi kadın oyuncularda Natalie Portman,Meryl Steep öndedir bence.Çok fazla gözüme de batan bir kadın oyuncu da yok aslında.
Konu sahibi diğer diye bi seçenek belirtmemiş ve anladığım kadarıylada Türk kadınlar oyunculardan bahsediliyor...

©ﻕΞתς яΞiš;1731374' Alıntı:
Konu sahibi diğer diye bi seçenek belirtmemiş ve anladığım kadarıylada Türk kadınlar oyunculardan bahsediliyor...

Başlıkta "En iyi kadın oyuncu?" yazıyor.Konunun içinde de sadece Türk oyuncular geçerlidir gibi bir şey yazmıyor.

©ﻕΞתς яΞiš;1731403' Alıntı:
Hımmm sen üçüncü boyuttan bakıyorsun hayata anlaşılan... Diğer diye bir seçenek göremedim de ondan dediydimdi :)

İyi yazmasın,ben yabancı oyuncu yazdım neyi rahatsız etti seni?Boş yere tartışma yaratmaya çalışma.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri