Bugün size söylenen en iyi ve en kötü söz nedir? en iyi : yok. en kötü : okullar açılıyo.
m3rv3 Bayan Üye 9 Şub 2008 #1 Bugün size söylenen en iyi ve en kötü söz nedir? en iyi : yok. en kötü : okullar açılıyo.
1kisi Bayan Üye 9 Şub 2008 #2 en ii söz---gözlük yakısmıs seker olmussun:55: en kötü söz---aslında kötü deilde...bişi yanlıs anlamısım o ...:160:
en ii söz---gözlük yakısmıs seker olmussun:55: en kötü söz---aslında kötü deilde...bişi yanlıs anlamısım o ...:160:
Shade.Anqer Kayıtlı Üye 10 Şub 2008 #3 En iyi: Savaşı Kazandın En Kötü: Bilgisayarım Sorun Cıkarmıs :S
sparol Kayıtlı Üye 10 Şub 2008 #8 en iyi: bizimle koçtaşta bilgi işlem müdürü olarak çalışırmısınızen kötü : aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor
en iyi: bizimle koçtaşta bilgi işlem müdürü olarak çalışırmısınızen kötü : aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor
1kisi Bayan Üye 10 Şub 2008 #10 en iyi----tüm söledikleri..alakasız olsada en kötü---babamın saat 1 gec kaldık deişi...bende siz gidin ben arkadan gelirim dedim hahaha
en iyi----tüm söledikleri..alakasız olsada en kötü---babamın saat 1 gec kaldık deişi...bende siz gidin ben arkadan gelirim dedim hahaha
ZipirBocuk Banned 10 Şub 2008 #12 en kötü söz : "demek sevgilin yok o halde sana asılabilirim" oldu en güzel söz : kankimin mesajı mesaj şöyle ki - okey partisi var hasan seni beklioz hadi gel dışarda gezdik falan çok eğlendik güzeldi hehe
en kötü söz : "demek sevgilin yok o halde sana asılabilirim" oldu en güzel söz : kankimin mesajı mesaj şöyle ki - okey partisi var hasan seni beklioz hadi gel dışarda gezdik falan çok eğlendik güzeldi hehe
Shade.Anqer Kayıtlı Üye 11 Şub 2008 #15 en iyi:kardeşimin igileşme haberi en kötüsü: kardeşimin bayıldıqı haberi
p0nip0n Bayan Üye 11 Şub 2008 #16 ii haßér : ateşim düştü qötü haßérr : merfeMLe { okuLdaki }aramM bOzuqq
Shade.Anqer Kayıtlı Üye 11 Şub 2008 #17 ii haber yok Kötü Haber AzraiLin qetirdiqi öLüm Haberi rüyamda gördüm :S
m3rv3 Bayan Üye 11 Şub 2008 #18 en iyi : insan bazen yaşar bazen de ölür ( teom sölüo ) en kötü : yarın okul vaaar
Shade.Anqer Kayıtlı Üye 11 Şub 2008 #19 en kötü:Sensiz Her geceyi gecirmek cok zor(güllü dio) en iyi: kardeşimin durumu cok ii
m3rv3 Bayan Üye 11 Şub 2008 #20 en iyi : hehe teom knşuo (L) en kötü : ben bu ödevi ne ara bitircem içimdeki ses sölüo :S