En güzel aktris Türkan Şoray

RaPizM^^

Bayan Üye
En güzel aktris Türkan Şoray

Türkiye'nin en güzel aktrisi Türkan Şoray seçilirken arkasından gelen isim ise Tuba Büyüküstün oldu.

Milliyetin internet sitesindeki ankette 26 bin 433 oyla en güzel aktrist seçilen Türkan Şoray hayranlarına bir mektup gönderdi.

Şoray mektubunda şunları söyledi:

''Birbirimize aşkla bağlandığımız benim vefakar seyircilerim... Yıllardır sinemanın büyüsü bizi kaynaştırdı. Seyircim yaşamım boyunca benim için hep en önemli oldu.

Filmlerdeki karakterlerde samimiydim hep gerçektim hep bendim. Bunu hissettiniz ve beni gönlünüze ve bağrınıza bastınız. Sizler tarafından bunca sevilmek beni yaşama başladı hayatımın en büyük değeri oldu. Milliyet gazetesinin bu anketinde bana sevginizi gösterdiniz. Gönül gözü ile gördüğünüz için beni seçtiniz.

Sinemadaki tüm kadın oyuncuların hepsi birbirinden güzel yeni oyuncular da öyle. Benim için tıklanan her bir oyda sizi gördüm yüreğinizi gördüm bu sıcacık sevgiyi bana tekrar yaşattığınız için size minnettarım.

O güzel gönlünüzü öpüyorum. Sizleri seviyorum ölene kadar... ''

Listenin ikinci sırasında Tuba Büyüküstün yer alırken onu sırasıyla Gülşen Bubikoğlu Beren Saat ve Filiz Akın izledi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri