En gıcık olduğunuz sahneler var mı?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 6 May 2010 #3 ---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? polat alemdarın bi türlü ölmemesi
ashli Bayan Üye 6 May 2010 #5 ---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? Hangisini seçeceğimi şaşırdım hepsi
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 19 Nis 2011 #6 ---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? cüneyt arkın vb. kişilerin 10 kişiyi dövmesi
senanesrin Bayan Üye 3 May 2011 #7 ---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? Polat mıdır nedir ? ölsünde..... dizi bitsin artık. öfffffff
---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? Polat mıdır nedir ? ölsünde..... dizi bitsin artık. öfffffff
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 3 May 2011 #9 ---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? romantik sahneleri hiç sevmiorum hem uzun oluo hem diziyi yada flmi yawaşlatıo
---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? romantik sahneleri hiç sevmiorum hem uzun oluo hem diziyi yada flmi yawaşlatıo
immortaL* Bayan Üye 3 May 2011 #10 ---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? Hepsi gıcık ediyor ama zengin çocuğun fakir kızı tavlaması daha ağır basıyor.
---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? Hepsi gıcık ediyor ama zengin çocuğun fakir kızı tavlaması daha ağır basıyor.
A Adelia Bayan Üye 3 May 2011 #11 ---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? cüneyt arkın vb. kişilerin 10 kişiyi dövmesi
Prensesimm Bayan Üye 3 May 2011 #12 ---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? Cüneyt arkın gibi kişilerin 10 kişiyi dövmesi baya abartıyolr xD
---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? Cüneyt arkın gibi kişilerin 10 kişiyi dövmesi baya abartıyolr xD
ashli Bayan Üye 3 May 2011 #13 ---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? ashli' Alıntı: Hangisini seçeceğimi şaşırdım hepsi Genişletmek için tıkla ... Demişim ama farketmemişim herhalde xD Kurtlar vadisinden nefret ettiğimden polatın bir türlü ölmemesi diyelim xD Gerçi hala var mı o dizi
---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? ashli' Alıntı: Hangisini seçeceğimi şaşırdım hepsi Genişletmek için tıkla ... Demişim ama farketmemişim herhalde xD Kurtlar vadisinden nefret ettiğimden polatın bir türlü ölmemesi diyelim xD Gerçi hala var mı o dizi
I ilker48 Kayıtlı Üye 3 May 2011 #14 ---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? Ben seri katillerin güzelim kızları öldürüp, daha cirkin başrol oyuncusunu öldüremeden yakalanmasına sinir olyom
---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? Ben seri katillerin güzelim kızları öldürüp, daha cirkin başrol oyuncusunu öldüremeden yakalanmasına sinir olyom
Łiz O'мurphy~ ₪ ø lll ·o. Bayan Üye 7 May 2011 #15 ---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? zengin çocuğun fakir kızı hep tavlaması
Deniz kızı Bayan Üye 11 Ağu 2012 #17 ---> En gıcık olduğunuz sahneler var mı? Cüneyt arkın vb. kişilerin 10 kişiyi dövmesi.