En Eğlenceli Gün..

Gülümse.

Bayan Üye
Selamlar , Sevgiler..

Aslında bunu 2 gün önce yazıcaktım ama nete giremediğim için yazamadım.

Artık bu güne kısmetmiş.

2 gün önce..

Sabah uzun uğraşlar sonucu sıcacık yatağımdan kalktım ve lanet olası okula gittim. Coğrafya sınavım vardı. Az olsa da çalışmıştım yanı yanlış olmasın.

Asıl konu okuldan sonraki matematik etüdüydü. Hatta etüde kadar nasıl zaman geçireceğimizdi.

Ben okulda bütün gün çiğ köfte sayıkladığım için çiğ köfte yemeğe gitcektik. Öyle karar vermiştik.

Son ders coğrafya sınavını olduk. Sınav iyi geçti ya herkesin ağzı kulaklarında.

Neyse. Çıktık okuldan. Her zaman ki tayfa yürümeye başladık. Bir baktık ki Tuğçe'ye mesaj geldı. Havva'dan. Mesaj aynen şöyle '' Nerdesiniz ya mahsur kaldık okulda''. Erdi bunu görünce alalım okuldan dedi. Erdi Havva'yı seviyorda :D

İyi git al sen biz burda bekliyoruz dedik. Tek başıma gitmem diye tutturdu bizim utangaç aşık. Sonunda allem etti kallem etti ve bir baktım ki ben ve Erdi okula doğru gidiyoruz :D

Havvalarla yolda karşılaştık. İşte aldık onlarıda bizimkilerin yanına gittik. Yola devam.

Herkes oldukça yorgun ve oldukça aç. Bir an önce bişiler yemek istiyoruz. Şirinyere inene kadar çiğ köfte yiyecektik. Şirinyere indiğimizde hamburgerde karar kılmıştık.

Sonra üstün zekam sayesinde hamburger yersek etüte geç kalacağımızı anladılar. Ne yapsak diye düşünüyorduk. Erdilerin evinin önüne geldik.

Erdi ''Ablam müsaitse bizde yiyelim yemeği '' dedi. Gitti ablasına soyledi. Sonra bir baktık kapıyı açtı. Biz apartmanın içindeyiz ama ne olduğunu anlamadık. Meğersem o ablam müsait yukarı gelin anlamına geliyormuş :D

Neyse çıktık yukarı. Ablası yemek hazırlıyordu. Bizde öyle oturuyorduk. Ve herşey benim Naz'a yastık atmamla başladı :D

Ne olduğunu anladınız biliyorum. Yastıkkk savaşııı :D

Gülmekten ölüyorduk nerdeyse.

Yemekleri yedik çıktık Erdilerden. Okula gittik. Biraz geç kalsakta girdik etüte. Matematik hocasının soruları çözemeyişini izledik :D Çözemeyince siz buraya kadar yapın 8 puan alırsınız diyor :D:D

Etüt bitti. Öğlencilerle birlikte çıktık okuldan. Erdi , Tuğçe ve ben yürüyorduk bu sefer. Satışlara uğradık yanı :D

İlk Tuğçelere gittik. Semra annemden izin aldık bize gelmesi için. Sonra Erdi bu karanlıkta tek yürütmem sizi dedi. Bizim eve kadar bıraktı bizi :|

Az buz bir yolda değil yanı. Eve girene kadar da bekledi sağ olsun. Sonra o yolu gerisin geri döndü.

Aa bu arada Erdi köpeklerden korkuyoor günlük :D

Havva , Naz , Erdi'm , Tuğçe'm Seviliyorsunuz çoook. Dost sıcaklığını tattırdığınız için teşekkürler hepinize :)

---> En Eğlenceli Gün..

Matematik hocasının soruları çözemeyişini izledik Çözemeyince siz buraya kadar yapın 8 puan alırsınız diyor hahahahahahahahaha ay koptum yha günlüğünü zevkle okudum cansucum yine yazmanı beklerim keyifle okucağıma eminim günlüklerini:)ağzına eline sağlık

---> En Eğlenceli Gün..

hahaha o kısma ben de koptum :D

güzel günmüş bebek en kötü günün böyle olsun.bizimle paylaştığın için teşekkürler :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri