En Çok Söylenen Türk Yalanı Sizce Hangisi ?
G Gülümse. Bayan Üye 17 Mar 2009 #2 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi önemli olan ruh güzelliği
F fresen06 Bayan Üye 17 Mar 2009 #3 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Arkasından deqil, burda olsa yüzüne de söylerdim...
---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Arkasından deqil, burda olsa yüzüne de söylerdim...
İnci 1907 Prenses 17 Mar 2009 #4 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Şişman deqilim kemiklerim iri hahaha göbekli kişilerede sorun onlar kas derker hahaha
---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Şişman deqilim kemiklerim iri hahaha göbekli kişilerede sorun onlar kas derker hahaha
aLiii Kayıtlı Üye 18 Mar 2009 #5 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi önemli olan ruh güzelligi
SpOoK_q!RL Bayan Üye 18 Mar 2009 #6 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi bende şimdi seni arıycaktım
Sahraa! Bayan Üye 18 Mar 2009 #8 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Kızımızı ne doktorlar ne mühendisler istedi ama biz vermedik hahaha
---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Kızımızı ne doktorlar ne mühendisler istedi ama biz vermedik hahaha
Chatlaq_ Bayan Üye 19 Mar 2009 #9 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Arkasından deqil, burda olsa yüzüne de söylerdim
Bezmi$h Banned 19 Mar 2009 #10 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Arkasından deqil, burda olsa yüzüne de söylerdim aynen öle
---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Arkasından deqil, burda olsa yüzüne de söylerdim aynen öle
~Feet~Boost~ Kayıtlı Üye 21 Mar 2009 #11 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi canSu^^' Alıntı: önemli olan ruh güzelliği Genişletmek için tıkla ... ayneeenenen
---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi canSu^^' Alıntı: önemli olan ruh güzelliği Genişletmek için tıkla ... ayneeenenen
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 4 May 2016 #12 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Bende şimdi seni arayacaktım
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 May 2016 #13 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Arkasından değil, burda olsa yüzüne de söylerdim
Earl Freyja Bayan Üye 4 May 2016 #14 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Arkasından değil, burda olsa yüzüne de söylerdim
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 May 2016 #15 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Önemli olan ruh güzelliği. Üstüne tanımam
Deniz kızı Bayan Üye 4 May 2016 #16 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Kıskanç Değilimdir 100000000000%
H HaDeS Kayıtlı Üye 4 May 2016 #17 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Şimdi ben de seni arayacaktım
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 4 May 2016 #18 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi Arkasından değil, burda olsa yüzüne de söylerdim
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 May 2016 #19 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi ''Arkasından değil, burda olsa yüzüne de söylerdim.''
---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi ''Arkasından değil, burda olsa yüzüne de söylerdim.''
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 4 May 2016 #20 ---> En Çok Söylenen Türk Yalanları Sizce Hangisi 2. seçenek