En çok Konuşmak İstediğimiz ...

Guns'n Roses

Kayıtlı Üye
Kendi Türkçe dilimizden harici her zaman ve en çok Öğrenmek istediğiniz yabancı Dil yada diller nelerdir .

Dil bilenler varsa onlarda hangi dili bildiğini yazarsa sevenirim ...

((Benim bildiğim diller.))
{İngilizce (Gayet iyi)-Almanca (iyi) -İspanyolca(Süper)-Fransızca (Orta)}

(Şunuda eklemek isterim ki. artık Türkçemiz tüm dünyada merak edilen ve bilinmek istenen en başlarda gelen dil olduğunu görmek beni mutlu ediyor artık yabancı Magazin programlarında yada normal programlarda ( Welcome Ladies and gentlemen ) değilde ( Hoş Geldiniz bayanlar baylar)duymak sanırım çook uzak değil :)

Son düzenleme:
---> En çok Konuşmak İstediğimiz ...

Bildiğim dil yok :)
Lazca,Farsça başta olmak üzere önemli dünya dilleri öğrenmek istiyorum.

İngilizce ve Almanca biliyorum. Fransızca öğrenmeyi açıkçası çok isterdim, hala da istiyorum.

İngilizce ve Almanca biliyorum. Fransızca öğrenmeyi açıkçası çok isterdim, hala da istiyorum.

Aslında bazıları fransızcanın zor oldugunu sanıyor ama ben bildiğim için söylüyorum emin ol fransızca ingilizceden daha kolay ve daha güzel konusturuyor insanı ve fransızcanın en güsel yanı fransızca konusan kısı kım olursa olsun cok tatlı bir diksiyon ile konusuyor. : ))

Nasıl daha güzel ya hu, Kürtçe ve Arapça gibi resmen. Adamlar gırtlak yapıyor. :)
İngilizceyi bu alemde tek geçerim.

Fransızca şarkılara bayılıyorum ama bu bir gerçek.

hayır gırtlak yapmıyorlar sana öyle geliyor aslında fransızcayı bılsen öyle dusunmessın kendınden akıyor fransızca konustugun zaman karsındakı senın gıbı gırtlaktan konustugunu sanıyor ama oyle deıl kelımeler oyle cıkıyor gibi oluyo :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri