En çok hangi yabancı dili kolay buluyorsunuz?

---> En çok hangi yabancı dili kolay buluyorsunuz?

İngilizce
Türkçe gibi sondan eklemeli bir dil olmadığı için rahat öğrenmesi.

Almanca orta okulda en sevdigim dersler arasindaydi..

Ergenligimden beri kac tane hintce film izledigimi bilmiyorum. Hatta bicogunu alt yazi olmadigi icin kendi dilinde izlemisligim var.. Belli basli kelimeler disinda cok zor gelmistir hep :D

Doğrudur ablacım. :D

Ben de bu dile ve kültüre oldukça ilgiliyim ve bir siteden öğrenmeye çalışıyorum ve kolay gelmişti bana nedense. :H

Telaffuz konusunda da şarkıların epey katkısı oluyor, ondan olsa gerek. :D

Doğrudur ablacım. :D

Ben de bu dile ve kültüre oldukça ilgiliyim ve bir siteden öğrenmeye çalışıyorum ve kolay gelmişti bana nedense. :H

Telaffuz konusunda da şarkıların epey katkısı oluyor, ondan olsa gerek. :D

Haha sarkilarinin bi cogunu bende ezbere bilirdim anlamadan tabi :D Gercekten ilgi duymamak elde degil :dansa: giysilerimde vardi. kinami hep hint temali olsun istedim ama son zamanlarda herkes yapinca ilgimi kaybettim tema fikrine :D

Haha sarkilarinin bi cogunu bende ezbere bilirdim anlamadan tabi :D Gercekten ilgi duymamak elde degil :dansa: giysilerimde vardi. kinami hep hint temali olsun istedim ama son zamanlarda herkes yapinca ilgimi kaybettim tema fikrine :D

Gerçekten öyle, ben de çok ilgiliyim. :eda:

Dediğin gibi son zamanlarda oldukça arttı ama o ilgi. :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri