Sitem
Bayan Üye
Yaradan ın insanı dünyaya göndrmesindeki mantıgıNı unutmamak Lazım.bu Mantıgı Tek bi kelimede toparlarsak '' SınaV''...VE Yüce YaraDanHer insanı mutlaka Bi şekilde gerek farkında olalım gerek olmayalım Sınava tabi tutar.bazen Annemzi kaybederiz bazen babamızı Bazen Sağlıgımızı.....Bazen Bazen..... Diye Gider bu.BAzende bişeyleri kaybetmeden sınanırız..Bazen Çok zengin oluruz.Allah tan ne dilediysek Verir bize..İlk bakınca mükafat gibi Durabilir ama Değildir.Yaradan Asıl Mükafatını Ahirette Vericektir.Bunların Adı sadece ödül Görünümünde olan Sınav Kagıtlarıdır..Ve bu sınav kagıdındaki sorulara tek Cevap Vardır...ŞÜKÜR...Çünkü Yaradan Şükür ü dilinden Düşürmeyen kulunu Sever...
Olaya İlahi kısmından Hariç Dünyevi Penceresinden Bakalım.Düşünün ALlah göstemesin ama Ailenizi Bİ Talihsiz Kaza Da kaybettiniz.(Buda bi Sınavdır unutmayın).Normal olarak Yaradana yakınmaya Başlarsınız.Neden Ben Diye...Ama şu düşünülmez Ki normal Karşılamak da Lazım..Ailemi Kaybettim ama Ben hala Yaşıyorum..Elin ayagım Tutuyo.binlerce Engelli Kardeşimin Arzuladıgı Gözlerim Ellerim Ayaklarım Var...hepsinden Önemlisi Hala Akıl saglıgım Yerinde..Bakın Şükür için Ne kadar Çok sebep Çıktı.
İşte Yaradan ın Da bizden İstediği Bu...Sadece ''Şükür''..
Allah Haşa Muhtaç oldugu için mi Namazı Kurbanı bize Farz kıldı??
Hayır Tabiki...İbadetlerin mantıgıNda tek bi şey Yatar..Gene ŞÜKÜR...
Bu konuyu Açmaktaki Amacım Şu;
''Dert köşesi '' nin İçeriği Geneli Buraya Açılan hemen hemen her konuda bi yakınma bi şükürsüzlük Olmasın..Derdimizi Yazdıktan Sonra Şunu Da ekleyelim istedim....
''Her ne olursa olsun Allah ıma Şükürler olsun.Derdi Veren Dermanını da Er geç verir.Bize Tek Yardımcı Allah tır.İnşALlah omuzlarımıza Kaldıramayacagımız Yükler yüklemez'' Diyebilmek....
Şükür Ki Bu konuyu okuyabilecek Gözleriniz var...
ve Buraya cvp Yazmak için Yorum gücünüzhoparlör veya kulaklıgınzdan Gelen müziği Duyabilecek Kulaklarınız Ve Klavyeye yaz emrini Veren ParmakLarınız Var.....
unutmayın bunları......
Tesekkürler Okudugunuz icin =)
Olaya İlahi kısmından Hariç Dünyevi Penceresinden Bakalım.Düşünün ALlah göstemesin ama Ailenizi Bİ Talihsiz Kaza Da kaybettiniz.(Buda bi Sınavdır unutmayın).Normal olarak Yaradana yakınmaya Başlarsınız.Neden Ben Diye...Ama şu düşünülmez Ki normal Karşılamak da Lazım..Ailemi Kaybettim ama Ben hala Yaşıyorum..Elin ayagım Tutuyo.binlerce Engelli Kardeşimin Arzuladıgı Gözlerim Ellerim Ayaklarım Var...hepsinden Önemlisi Hala Akıl saglıgım Yerinde..Bakın Şükür için Ne kadar Çok sebep Çıktı.
İşte Yaradan ın Da bizden İstediği Bu...Sadece ''Şükür''..
Allah Haşa Muhtaç oldugu için mi Namazı Kurbanı bize Farz kıldı??
Hayır Tabiki...İbadetlerin mantıgıNda tek bi şey Yatar..Gene ŞÜKÜR...
Bu konuyu Açmaktaki Amacım Şu;
''Dert köşesi '' nin İçeriği Geneli Buraya Açılan hemen hemen her konuda bi yakınma bi şükürsüzlük Olmasın..Derdimizi Yazdıktan Sonra Şunu Da ekleyelim istedim....
''Her ne olursa olsun Allah ıma Şükürler olsun.Derdi Veren Dermanını da Er geç verir.Bize Tek Yardımcı Allah tır.İnşALlah omuzlarımıza Kaldıramayacagımız Yükler yüklemez'' Diyebilmek....
Şükür Ki Bu konuyu okuyabilecek Gözleriniz var...
ve Buraya cvp Yazmak için Yorum gücünüzhoparlör veya kulaklıgınzdan Gelen müziği Duyabilecek Kulaklarınız Ve Klavyeye yaz emrini Veren ParmakLarınız Var.....
unutmayın bunları......
Tesekkürler Okudugunuz icin =)