en az 15 gol

HaDeS

Kayıtlı Üye
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un yeni transferlerinden Nijeryalı forvet Yakubu Aiyegbeni, sezon boyunca 15 golün üzerine çıkmayı hedeflediğini söyledi. İngiltere Premier Lig'de uzun yıllar forma giyen ve 2015-2016 sezonunda Kayserispor'un başarısı için ter döken 32 yaşındaki Nijeryalı golcü Yakubu, sarı-kırmızılı takıma transfer olduğu için mutlu olduğunu, Kayseri temsilcisinin başarısı için büyük mücadele vereceğini belirtti. Türkiye'nin yabancısı olmadığını aktaran Yakubu, "Yobo, Emenike, Utaka gibi burada oynayan arkadaşlarım vardı. O yüzden burası ilk defa adını duyduğum yer değil. Tanıdığım, bildiğim, gördüğüm, takip ettiğim bir yerdi. Şimdi burdayım ve sahada en iyisini yapacağım. Taraftara söz veriyorum" dedi.

KRAL OLMAK iSTERiM

Yaklasık 1 aydır Kayseri'de bulundugunu ifade eden golcü oyuncu Yakubu, takımda iyi bir arkadaslık ortamı oldugunu dile getirdi. Kendisine alısma döneminde herkesin yardımcı oldugunu vurgulayan Yakubu, "Arkadaslarımız, hocamız, baskanımız bana sıcak davrandı. Onlara tesekkür etmek istiyorum. Gol kralı olursam borcumu öderim" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri