Evet sizce hangisi?Bence Serdar Ortaç...
damir Banned 9 May 2009 #3 ---> En anlamlı Pop şarkı yapan kım? rafet el roman yazacaktın sanırım rafet& yusuf güney + ferhat göçer
---> En anlamlı Pop şarkı yapan kım? rafet el roman yazacaktın sanırım rafet& yusuf güney + ferhat göçer
gizli.prenses Bayan Üye 13 May 2009 #9 ---> En anlamlı Pop şarkı yapan kım? YorumLarınız için teşekkür ederim..
mystic Bayan Üye 13 May 2009 #10 ---> En anlamlı Pop şarkı yapan kım? rafet el roman & yusuf güneyden iyi şarkılar çıkıyor heder oldum-aşkım aşklarından bulasın-sualsiz-aşk-ı virane,sevdim ama sonu yoktu bunlar herkesten çıkabilecek parçalar değil
---> En anlamlı Pop şarkı yapan kım? rafet el roman & yusuf güneyden iyi şarkılar çıkıyor heder oldum-aşkım aşklarından bulasın-sualsiz-aşk-ı virane,sevdim ama sonu yoktu bunlar herkesten çıkabilecek parçalar değil
sleepless Bayan Üye 13 May 2009 #11 ---> En anlamlı Pop şarkı yapan kım? sezen aksu varken petek dinçöz ebru gündeş vb.. yazılmışş ilginç sezen aksu,,
---> En anlamlı Pop şarkı yapan kım? sezen aksu varken petek dinçöz ebru gündeş vb.. yazılmışş ilginç sezen aksu,,
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 8 Ara 2010 #14 ---> En anlamlı Pop şarkı yapan kım? Yalın Ve İsmail Yk Arasında Kaldım Şimdi
Senfoni Kayıtlı Üye 9 Ara 2010 #16 ---> En anlamlı Pop şarkı yapan kım? Serdar... Bu arada Rafter Roman kim yahu ;Ddd