En anLamlı Nefret Mesaji Yarismasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sEmih

Kayıtlı Üye
En anLamlı Nefret mesajı yarışması

En anLamlı Nefret mesajı yarışmasına katılımlarınızı bekliyoruz

Süre dolumuna kadar vaktiniz var sonrada anket tabi katılın repler sizin olsun ....

Kurallar

- Aktiviteye katılım 3 HAFTA SÜRECEKTiR. bu süreDen sonraki sevgi mesajları kabul edilmeyecektir..

- Katılan her üye bu süre içinde en güzel Mesajini burada mesaj bölümüne ekleyecektir.

- Süre bitiminde katılım mesajini ekleyen üyeler ankete dahil edilecektir.

- Her üye tek mesaj ekleme hakkına sahiptir.

-katılımcı arkadaşlar kendine oy kullanamaz....

Anket sonucunda ödül olarak

birinci üyeye 100 +rep puan

ikinci üyeye 60 +rep puan

üçüncü üyeye 30 +rep puan

verilecektir.

başarılar...

Son düzenleme:
- Sen Simdi Kara Bir Kuskusun! Kalabalik Sehrin Yitiklerinde, Mavi Ellerini De Siyaha Boyuyorum, Oylece Kaliyorsun Kendi Cehenneminde!

yerime bir allahın kulunu koyamazsın!!

Hayatından tamamen silemez beni kimse.. Ya kalbinde..! Varsa yüreğinde..! Ya da; bedeninde..! Mutlaka bir izim kalır geriye... Beni unutmana mesafe yok bu alemde. Sadece zaman geçer. Biraz daha bakar, alemlere akarsın. Ama; yerime bir ALLAH'ın kulunu koyamazsın..!

Sözcüklerim tükendiği vakit sana bir çift lafım kaldıysa,gönlümü kirleten nefretimsin!...

hade qeL ßir oyun oynayaLım ? SeN ßNm hayLLeRimLe ßeN seNiN hayatınLa !. .

Her haLinLe Her haLimdin Gözümden Dü$tün.. Zaten HİÇ ßénim oLmadın Hatta "Ödünçtün" !!

nefretimsin , hayatımdın , küstahsın , benimdin , domuzdun gine benimdin ... şimdi sensizim yine sensizdim !!

sevmek,sevdiğim demek
bağLayan tek sebeptir kimi zaman yaşayan bir öLüyü hayata döndürmek için
ben hayata dönmüştüm....

Laf sokmaya kalkma kapak olursun, uğrasma etiket olursun, yavşama köpek olursun insan ol belki yanimda yer bulursun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri