Emre'nin manyağıydım

Thundeers

Anadolu'dan Bir Ses
Kayıtlı Üye
Daha önce gelseydim
SARI-lacivertlilerin defanstaki deneyimli ismi Bekir İrtegün, FB TV'deki 1'e 1 programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Bekir, Gaziantepspor'daki son dönemlerinde çok sıkıntılı bir süreç geçirdiğini belirterek, "Her şeyi göze alıp Fenerbahçe'ye gelmemin nedeni hayallerimdeki formadır, başka bir şey değil. Geldiğimde 25 yaşındaydım. Ama keşke daha önce nasip olsaydı" dedi.

Gittim ama göremedim
TECRÜBELİ oyuncu, Emre hayranı olduğunu belirtirken, bununla ilgili anısını şöyle anlattı: "Ortaokulda okuyorum. Ümit Milli Takım, Gaziantep'e gelmişti. Emre ve Nihat da takımdaydı. Emre manyaklığı vardı bende o yıllar. Fırça yeme pahasına maça gittim. Çıkarken de görmek istedim ama göremedim. Şu an aynı takımdayız. Bunu anlattım, şimdi bana hava yapıyor."

O maça tanıklık ettim
FENERBAHÇE'nin şampiyon olduğu 2000- 2001 sezonunda Kadıköy'de oynanan ve sarı-lacivertlilerin 3-0 geriden gelip 4-3 kazandığı maçta Gaziantepspor'un yedek kulübesinde olduğunu anlatan Bekir: "Hakkıyla aldı Fenerbahçe o maçı, en büyük şahitlerindenim."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri