Emre, okul yaptırma kararından vazgeçti

Stinko

Kayıtlı Üye

Fenerbahçe'nin 17 Şubat'ta Trabzon'da oynadığı maçın ardından basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Emre Belözoğlu da, "Geçen sene Zokora ile yaşadığım olay biraz gerginliğe neden oldu. Ancak Trabzon benim memleketim. Okul yaptırmam benim özel durumum. İnsanların bilmesi gereken, bizim de hatalarımız ve yanlışlarımız olduğudur. Burası benim memleketim. İnsanlar tabii ki kendi takımına sahip çıkacak. Benim bir oyuncuyla yaşadığım polemikten dolayı da beni düşman bilmelerinin istemem. Benim bir hatam varsa bundan dolayı da özür dilerim. Bir oyuncuyla bir polemik yaşamışım. Ben bunu maçtan sonra hallederim veya birkaç maç sonra hallederim. Beni Trabzon’a veya Trabzonspor’a düşmanmış gibi lanse etmenin anlamı yok. Böyle bir şey olursa bundan ben de rahatsız olurum. Bizim saha içindeki davranışlarımızdan insanların da rahatsızlık duyduğu oluyor. Genel anlamda bakarsak ben Trabzonluyum, bundan da hiç gocunmam. Buraya gelirken de hiç çekinerek, üzülerek, ekstra durum yaşayacak şekilde gelmiyorum. Elini vicdanına koyan herkes bu anlamda doğru yolu bulur” ifadesini kullandı.​

Bu gelişmelerin ardından ana okulunun inşaatının başlaması beklenirken Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü'ne TOGEM kanalıyla bir yazı geldi ve inşaattan vazgeçildiği bildirildi. Yazıda Emre belözoğlu'nun okulun yapımından vazgeçtiği belirtilerek, protokolün iptali için gerekli işlemlerin başlatılması istendi. Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de konuyla ilgili gerekli işlemleri yürürlüğe koydu. Emre'nin Trabzon kamuoyunda kendisi hakkında yapılan yorumlardan rahatsızlık duyduğu için okulun yapımından vazgeçtiği ileri sürüldü.​

---> Emre, okul yaptırma kararından vazgeçti

samimi gelmemişti açıkcası. neyse

samimi gelmemişti açıkcası. neyse
ksqyg.jpg

Bu okul yaptırma işinin samimi olmadığı zaten belliydi. Hesap kitapla böyle işlere girişilmez.
O kadar biliyorsa neden vazgeçiyor. Bahanelere gerek yok. Zaten yalandı.
Zaten burda onun yaptırdığı okula da kimsenin ihtiyacı yok.

ne demek sımdı bu?
xD
Sizlik bir durum yok sakin
Bu okul yaptırma işinin samimi olmadığı zaten belliydi. Hesap kitapla böyle işlere girişilmez.
O kadar biliyorsa neden vazgeçiyor. Bahanelere gerek yok. Zaten yalandı.
Zaten burda onun yaptırdığı okula da kimsenin ihtiyacı yok.
Haber yalan değil Aslı togem aracılığıyla yapılıyordu okul resmiyet kazanmıştı yani işlem. Trabzon Emre'nin memleketi samimi görünme şirin görünme çabası vs. söz konusu olamaz. Olayı kulüp içinden çıkarmanız şehre yaymanız lazım. Yaymazsanız hala Zokora olayında kalırsanız "hangi Ts li futbolcu okul yaptırdı peki memleketinize?" diye sorarız. Tepkiler üzerine vazgeçmesi doğru bir karar çünkü mantıken daha temel atılmamışken böyle tepki veren Trabzonlular'ın okula vereceği zararı tahmin etmek güç değil

xD
Sizlik bir durum yok sakin

Haber yalan değil Aslı togem aracılığıyla yapılıyordu okul resmiyet kazanmıştı yani işlem. Trabzon Emre'nin memleketi samimi görünme şirin görünme çabası vs. söz konusu olamaz. Olayı kulüp içinden çıkarmanız şehre yaymanız lazım. Yaymazsanız hala Zokora olayında kalırsanız "hangi Ts li futbolcu okul yaptırdı peki memleketinize?" diye sorarız. Tepkiler üzerine vazgeçmesi doğru bir karar çünkü mantıken daha temel atılmamışken böyle tepki veren Trabzonlular'ın okula vereceği zararı tahmin etmek güç değil
Yaptırmamışlardır doğrudur zaten onları savunacak değiliz.
Ama emre eğer o kadar samimiyse söylenenlere kulaklarını tıkayıp projesine devam etmeliydi.
Zarar vermeyiz okula yaa en azından ben vermem xD
Bu arada seni göremez olduk iki yorum dışında kendini derslere mi verdin xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri