hJZT4Pnatcw
mortal00 Kayıtlı Üye 3 Ocak 2016 #2 ---> Emre Kınay - Islak Islak (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel performansı) Adam oyuncu olmasa rahat şarkıcı olurmuş.
---> Emre Kınay - Islak Islak (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel performansı) Adam oyuncu olmasa rahat şarkıcı olurmuş.
M Moreas Bayan Üye 3 Ocak 2016 #3 ---> Emre Kınay - Islak Islak (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel performansı) mortal00' Alıntı: Adam oyuncu olmasa rahat şarkıcı olurmuş. Genişletmek için tıkla ... Konservatuvar okumuş. Oyuncu olmadan önce şarkı söyleyerek de para kazanmış. En beğendiğim Emre Kınay oldu benim de.
---> Emre Kınay - Islak Islak (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel performansı) mortal00' Alıntı: Adam oyuncu olmasa rahat şarkıcı olurmuş. Genişletmek için tıkla ... Konservatuvar okumuş. Oyuncu olmadan önce şarkı söyleyerek de para kazanmış. En beğendiğim Emre Kınay oldu benim de.
mortal00 Kayıtlı Üye 3 Ocak 2016 #4 ---> Emre Kınay - Islak Islak (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel performansı) Puurple' Alıntı: Konservatuvar okumuş. Oyuncu olmadan önce şarkı söyleyerek de para kazanmış. En beğendiğim Emre Kınay oldu benim de. Genişletmek için tıkla ... Hande Subaşı da iyiydi
---> Emre Kınay - Islak Islak (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel performansı) Puurple' Alıntı: Konservatuvar okumuş. Oyuncu olmadan önce şarkı söyleyerek de para kazanmış. En beğendiğim Emre Kınay oldu benim de. Genişletmek için tıkla ... Hande Subaşı da iyiydi
BadMatmazel توغبه Prenses 3 Ocak 2016 #5 ---> Emre Kınay - Islak Islak (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel performansı) Çok iyi cidden