yGiwaEliALU
ashli Bayan Üye 2 Eki 2010 #2 ---> Emre Aydın & Gripin - Sensiz İstanbul'a Düşmanım İyi şarkı + rep hahaha
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 2 Eki 2010 #3 ---> Emre Aydın & Gripin - Sensiz İstanbul'a Düşmanım mesaj yazanın sen olduğunu görünce aha bu konu da kilit diye düşündüm :11: eywallah sağol =))
---> Emre Aydın & Gripin - Sensiz İstanbul'a Düşmanım mesaj yazanın sen olduğunu görünce aha bu konu da kilit diye düşündüm :11: eywallah sağol =))
ashli Bayan Üye 2 Eki 2010 #4 ---> Emre Aydın & Gripin - Sensiz İstanbul'a Düşmanım Aşkolsun ben en az kilitleyen kişiyimdir forumda öle rastgelicem ki kendi konum olunca zaten tanıyorum ( Ne demek hahaha
---> Emre Aydın & Gripin - Sensiz İstanbul'a Düşmanım Aşkolsun ben en az kilitleyen kişiyimdir forumda öle rastgelicem ki kendi konum olunca zaten tanıyorum ( Ne demek hahaha
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 2 Eki 2010 #5 ---> Emre Aydın & Gripin - Sensiz İstanbul'a Düşmanım ashli' Alıntı: Aşkolsun ben en az kilitleyen kişiyimdir forumda öle rastgelicem ki kendi konum olunca zaten tanıyorum ( Ne demek hahaha Genişletmek için tıkla ... anlıyorum =))
---> Emre Aydın & Gripin - Sensiz İstanbul'a Düşmanım ashli' Alıntı: Aşkolsun ben en az kilitleyen kişiyimdir forumda öle rastgelicem ki kendi konum olunca zaten tanıyorum ( Ne demek hahaha Genişletmek için tıkla ... anlıyorum =))
Lilith Daughter of the Void Admin 13 May 2014 #6 ---> Emre Aydın & Gripin - Sensiz İstanbul'a Düşmanım taşıyayım konuyu bari, kanımca pop falan değil çünkü. :M öhm.
---> Emre Aydın & Gripin - Sensiz İstanbul'a Düşmanım taşıyayım konuyu bari, kanımca pop falan değil çünkü. :M öhm.