Emre Aydın Doğum Günün Kutlu Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moreas

Bayan Üye
O adam benim ilk göz ağrım. İlk aşık olduğum adam. Uzaktan uzağa... Sadece sesini duyarak yaklaşık 13 14 yaşlarımda hayran olduğum bana sesiyle huzur veren Aşk'ın ta kendisi...

Saçma gelebilir size. Ama o Adam benim hayatımdaki en önemli insandı. Kimsem yokken onun şarkıları vardı. Ona ulaşmaya çalıştığım zamanlar çok oldu. Yıllar önce bir forum vardı oraya girip yazıyordu doğum gününü kutlayanlara mesaj falan. İstanbula gitmeyi bile kafaya koymuştum. Kısacası ben bu adamı hala çok seviyorum yaklaşık 8 yıldır hala uzaktan görmeyeceğimi bilerek... :eda: :eda:

İyi ki doğmuş ve iyi ki hayata bağlamış beni şarkılarıyla... :)

---> Emre Aydın Doğum Günün Kutlu Olsun

Emre altugla karistird bi an diyecektimki hoc sevmem o adami :) gerci bana bi kotulugu olmadi ama :) pekde haz etmem.
ALLAH hayirli uzun omurler versin ne diyelim ")
Benim ablamda metin senturke asikti :) dinleyip dinleyip aglardi. Hizmetcisi olarak bile yaninda olmaya raziyim derdi :)

Emre altugla karistird bi an diyecektimki hoc sevmem o adami :) gerci bana bi kotulugu olmadi ama :) pekde haz etmem.
ALLAH hayirli uzun omurler versin ne diyelim ")
Benim ablamda metin senturke asikti :) dinleyip dinleyip aglardi. Hizmetcisi olarak bile yaninda olmaya raziyim derdi :)

Yok ya o kadar değil benimki aşık ama hayranlık da daha fazla. Hem o adamın şarkıları da çok hoş. :)

Emre Aydın duygusal aşk adamı. Hoş yani şarkıları.

Yok ya o kadar değil benimki aşık ama hayranlık da daha fazla. Hem o adamın şarkıları da çok hoş. :)

Emre Aydın duygusal aşk adamı. Hoş yani şarkıları.

Anladim canim. Ablam resmen asikti :) sonra enistemle nisanlandi filan. Enistem yasaklamisti metin senturku dinlemeyi :).
Bende cok dinlerim dinlerdim daha dogrusu. 2 yildir filan hic birsey dinlemiyorum yaslandim artik kafam kaldirmiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri