Néppox
Kayıtlı Üye
'Gelmeyen Bahar' filmi gişede beklediği başarıyı yakalayamadı.
Şarkıcı Emrah'ın ilk yönetmenlik deneyimi olan ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde vizyona giren "Gelmeyen Bahar" filmi gişede beklediği başarıyı yakalayamadı.
Emrah'ın ilgi çekmek için galasına sevgilisi Sibel Kirer'le beraber geldiği film, vizyondaki ikinci haftası sonunda sadece 17 bin 778 kişi tarafından izlendi. 121 salonda vizyona giren Gelmeyen Bahar 159.261 TL gişe yapabildi. Osman Sınav'ın çektiği ve Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı cesur sahnelerle adından söz ettiren "Aşk Kırmızı" filmi, ise ilk üç günde 60 bin 814 seyirci tarafında izlendi ve 702.042 TL gişe yaparak; başarılı bir grafik çizdi.
Emrah'ın ilk kez yönetmenlik yaptığı Gelmeyen Bahar'ı izleyenler eleştirmenler filme tam not vermişti.
ÖMÜR GEDİK: "ÇOK BEĞENDİM"
Hürriyet Kelebek sinema yazarı Ömür Gedik, film için "Kurgusunu ve oyunculukları çok beğendim. Dokunaklı bir melodram olmuş, izlerken gerçekten ağladım. Emrah iyi bir başlangıç yapmış. Yıllardır film sektöründe olduğu için ben ondan iyi bir film bekliyordum zaten" dedi.
COŞKUN ÇOKYİĞİT: "YARATICI VE YENİ BİR ŞEY YOK"
Film eleştirmeni Coşkun Çokyiğit de "Hayatı boyunca hiç yönetmenlik yapmamış biri, doğru ekiple çalışırsa çok iyi bir film ortaya çıkarabilir. Emrah da ilk filminde tiyatro kökenli bir oyuncu ekibiyle çalışmış. İşin mutfağında da iyi bir ekip var. Makul montaj ustalığıyla iyi bir film ortaya çıkmış. 'Gelmeyen Bahar' şiddet ve aile cinayetleri konusuna temas eden bir film. Ancak yaratıcı ve yeni bir şey yok. Emrah'ın ileride daha büyük filmlere imza atacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Fragman