Empire State Binası Yapılırken

---> Empire State Binası Yapılırken

...montajci ustasinda ne cesaret varmis yaf, o kadar yukseklikte kendini baglamadan is yapiyor,helal olsun valla.paylasim icin sag olasin resim biraz kafami karistirdi adam bir yerde calisiyor, empire binasida karsida gozukuyor.

...montajci ustasinda ne cesaret varmis yaf, o kadar yukseklikte kendini baglamadan is yapiyor,helal olsun valla.paylasim icin sag olasin resim biraz kafami karistirdi adam bir yerde calisiyor, empire binasida karsida gozukuyor.

Dedecim o Chrysler Binasıdır :) Empire State binasının arkasında gözükmektedir :)

...aydinlatici bilgi icin sag olasin,gecen yil new york daydim,empire binasinin kapisina kadar gittik,tepeye cikip sehire bakalim dedim ama,hatun hayir istemiyorum deyince bende bu isden mahrum kaldim benim sagolsun hatun no dedimi is bitmistir.:hi:

---> Empire State Binası Yapılırken 2

o zamanlar insaat islerinde hep italyan mafyasi calisirmis,galiba bu iscilerde italyan olmalilar.

Yahu bu ne rahatlık o yükseklikte. Cesaret işi.

...aydinlatici bilgi icin sag olasin,gecen yil new york daydim,empire binasinin kapisina kadar gittik,tepeye cikip sehire bakalim dedim ama,hatun hayir istemiyorum deyince bende bu isden mahrum kaldim benim sagolsun hatun no dedimi is bitmistir.:hi:

Dedem bu fırsat kaçar mı ya

Dedem bu fırsat kaçar mı ya

...gidecegim yerlerde neleri nereleri gorecegimi bir kagida yazarim,ama bazen evdeki hesap carsiya uymuyor..ninenin kalbinde 2 ayri parca var,bazen ben ne kadar istesemde zorluyamiyorum,hele evden cok uzaklarda olunca hic israr edemiyorum,san francisko ya gittik o golden gate koprusunun uzerinden gecmek kismet olmadi,los angeleste 3 sefer bulundun ama bir turlu universal studyolara gidemedik,olmayinca olmuyor iste.new yorka bir sefer gittim bir daha da gitmem zaten,cok kalabalik sehir,her yerini gormek icin cok kalmak lazim,ben yaz sezonu baslamadan gittim oteller ucuz olur diye en ucuzuna geceligi 300 dolar verdik.

guzel paylasimlarin icin tesekkurler.

Empire State Building'in tepesine çıksam şimdi korkarım sanırım adamlar rahat aga :deli:

adamlar rahat ama resim cakma olabilir,bir isci hayatini kaybetse sirket dunyanin parasi tazminat oder

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri