emo resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yitirilen

Banned
emo resimlerine bakiyorumda..cogu senin benim gibi kizlar erkekler.tek farki emo olmalari ama internetde resimleri boy boy koyuluyor ve insanlar ya gulerek yada eglenerek yorum yapiyor bukadar.

ozkan ve diesel, bunlar Tvde taninan vs kisilerse buna karsim yok

ama dedigim gibi senin benim gibi lerse ve tanimadik yada taninsin fark etmez kiisler tarafindan resmi buraya ekleniyorsa bence YANLIS...

ricam eger oyleyse bu tur seylere taviz verilmemesi...

onlarinda ailesi cevresi tanidiklari dostu dusmani var

anlamadim ben..

elbet aciklamaniz anlasilir hale getirir

kolay gelsin

---> emo resimleri

emo resimlerine bakiyorumda..cogu senin benim gibi kizlar erkekler.tek farki emo olmalari ama internetde resimleri boy boy koyuluyor ve insanlar ya gulerek yada eglenerek yorum yapiyor bukadar.

ozkan ve diesel, bunlar Tvde taninan vs kisilerse buna karsim yok

ama dedigim gibi senin benim gibi lerse ve tanimadik yada taninsin fark etmez kiisler tarafindan resmi buraya ekleniyorsa bence YANLIS...

ricam eger oyleyse bu tur seylere taviz verilmemesi...

onlarinda ailesi cevresi tanidiklari dostu dusmani var

anlamadim ben..

elbet aciklamaniz anlasilir hale getirir

kolay gelsin

http://www.google.com.tr/#hl=tr&sou...+erdal+&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=bb3ba542927aeae

Kız Kendi Açmış , Kendi Koymuş Nete

Niye Bu Kadar Taktın Anlamadım

Yoksa Senmisin? :|

---> emo resimleri

hayir ben degilim sacmalama...

ne bilimmm nete koymus felan da.. yani sacma geldi boyle bi unluymus gibi resimlerin paylasilmasi

belkide feminist duygularim kimbilir...

yarenin dedigi gibi; yuregim dilimde..nasilda saf saf unuttum sanki internetdeki tek paylasim sayfasi burasi...

burada belki onlenir; diger kac yuz sitede???

neyse. paylasanlara iyi paylasimlar ozaman.

;)

---> emo resimleri

kımsenın tercıhı tarzı dını meshebı sac seklı emolugu krolugu bızı ılgılendırmez. sonucta bu tarz tutuluyor kı bızımde bır

adında sıtemız var.

suan cok daha onemlı sıkıntılarımız var bunları takmayın kafanıza herzaman dıyorum begenmedıgınız ılgı alanlarını kategorıler gormezden gelın yorum yapmayın okumayın. gereksız hıcbır kategorı yoktur sıtemızde

ıyı forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri