Şeytan diyor emo ol ..:p
TSunami_61 Kayıtlı Üye 11 Mar 2009 #2 ---> Emo Katie ResimLeri.. ıı Beğenmedim Bana Alıson Angelı Getırın
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 12 Mar 2009 #3 ---> Emo Katie ResimLeri.. onuda payLaşırız..
SpOoK_q!RL Bayan Üye 12 Mar 2009 #4 ---> Emo Katie ResimLeri.. off yenidenmi emo olsam yh paylaşım için tşkrler
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 12 Mar 2009 #5 ---> Emo Katie ResimLeri.. Bende istiyorum ..Geçici emo oLsam mı Ne.. za.za.za.za.za rica..
SpOoK_q!RL Bayan Üye 14 Mar 2009 #7 ---> Emo Katie ResimLeri.. ben bu türbanı cıkarcam sanırım iş yerinde acıyorum eve gidrken kapatıyorum sanki aLLahla oyun oynuyorum kararLıyım emo haLime dönjem
---> Emo Katie ResimLeri.. ben bu türbanı cıkarcam sanırım iş yerinde acıyorum eve gidrken kapatıyorum sanki aLLahla oyun oynuyorum kararLıyım emo haLime dönjem
aSiii Banned 26 Mar 2009 #12 ---> Emo Katie ResimLeri.. meleqim qel bacim emo olakkk bisde emolara tas cikarakkk bi cozemedim bu emo nedir neyin nesidir.. gecti benden artik yaslandim ben ellerine saqlik bitanemm
---> Emo Katie ResimLeri.. meleqim qel bacim emo olakkk bisde emolara tas cikarakkk bi cozemedim bu emo nedir neyin nesidir.. gecti benden artik yaslandim ben ellerine saqlik bitanemm
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 26 Mar 2009 #13 ---> Emo Katie ResimLeri.. geçici emo oluruz cnm..